Zei Americani – American Gods (2017)

In serialul Zei Americani – American Gods online subtitrat, cu foarte puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat. Se trezește în curând angajatul unui vânzător ambulant carismatic, dl. Wednesday, și este atras într-un conflict între vechii și noii zei ai Americii.

După ce şi-a câştigat celebritatea interpretând un rol principal în serialul The 100, britanicul Ricky Whittle interpretează unul dintre cele mai râvnite roluri masculine ale momentului: Shadow Moon, un bărbat care iese din închisoare după trei ani de detenţie pentru a afla că soţia tocmai i-a murit într-un accident de maşină.

În drumul spre oraşul de baştină, Moon îl întâlneşte pe domnul Wednesday (Ian McShane), care se oferă să-l angajeze ca om bun la toate. Lipsit de alternative şi intrigat de aura de mister din jurul lui Wednesday, taciturnul Moon va accepta oferta, neştiind că tocmai a devenit aghiotant într-un război de proporţii.

Zei Americani - American Gods (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bryan Fuller, Michael Green
Actori: Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Mister
IMDB: 7.8


American Gods SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01:

S03E02:


Trailer