American Dreamz (2006)

Ca natiune, America in filmul American Dreamz online subtitrat pare sa nu se sature de show-ul descoperitor de talente American Dreamz, un program saptaminal, cu o audienta incredibil de mare, care a cuprins o tara intreaga in febra “cine a intrat si cine a iesit”. Creierul acestei productii este Martin Tweed (Hugh Grant), gazda emisiunii, cel care este intr-o continua cautare de noi talente pe care sa le faca celebritati instantaneu.

Satul de aceiasi invitati plictisitori sezon dupa sezon, Tweed decide ca anul acesta sa recruteze o serie de aspiranti ciudati la titlul de celebritate, printre care Sally (Mandy Moore), o magnolie de otel, care are un prieten veteran de razboi devotat, (Chris Klein) si o mama/manager obsedata de faima, Martha (Jennifer Coolidge); Omer (Sam Golzari), un recent imigrant, un incompetent terorist in devenire, un iubitor al spectacolelor de pe Broadway; si Sholem (Adam Busch), un rapper ortodox.

Si ca si cum nu ar fi de ajuns, Tweed il convinge pe Presedintele Statelor Unite (Dennis Quaid) sa faca parte ca invitat special din juriul finalei acestui sezon al concursului…asigurand astfel un show exploziv pe care nimeni nu-l va putea uita vreodata. Acesta este impins sa accepte – de catre seful staffului sau (Willem Dafoe) si sustinut de Prima Doamna (Marcia Gay Harden) – sa ocupe un loc in juriul finalei show-lui. Astfel spectacolul va avea un nivel foarte inalt de audienta, ce nu s-a mai atins vreodata…sau cel putin asa spera Tweed.


Titlu Romania: Vise americane
Regia: Paul Weitz
Actori: Hugh Grant, Dennis Quaid, Mandy Moore
An: 2006
Gen: Comedie, Muzicale
IMDB: 5.4


American Dreamz (2006) Online Subtitrat


Trailer