American Conjuring (2016)

American Conjuring (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Walton, Dan Zachary
Actori: Chloe Bear, Lynn Csontos, Natasha Davidson
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 2.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis American Conjuring

Este de iluminare, cred că, să ia în considerare faptul că filmele “rele” au la fel de mult complexitatea și dimensionalitate. In felul lor, ca și filmele “bune”. La urma urmei, există aproape la fel de multe fațete la un film prost este, există un film bun. La fel ca un film bun, un film prost trebuie să aibă muzică. Efecte sonore, efecte vizuale, o poveste, actori și care acționează. De iluminat, de înregistrare, editare, și așa mai departe.

În același mod în care ai putea lua un curs intreg universitar asupra a ceea ce a făcut “Citizen Kane”, un film mare, ai putea lua în mod similar, un astfel de curs pe ceea ce a făcut “American evocare”, un film prost. Tu nu ar vrea să o facă, desigur, dar ideea este că ar exista multă informație pentru a studia si de a invata despre ce a făcut o astfel de imagine incredibil de ingrozitor.

În acest caz, ar dura mult mai mult decât spațiul am aici să elaboreze pe deplin adâncimea și lățimea vitatea execrable- acestui film.

Dar eu voi face o singură observație. Pentru fiecare activitate umană, și mai ales în arta de orice fel, uneori, de exemplu, este atât de incredibil de îngrozitoare încât te face să te simți prost pentru persoanele implicate cu ea. Ai sentimentul că au fost “pedepsit suficient”, pur și simplu prin a fi asociat cu o astfel de morman aburind pe care nu doriți să fie responsabil pentru adăugarea la mizeria lor. Lăsați-i să se împrăștie în noapte plin de îndurare întunecat și disimularea.


Trailer American Conjuring

https://www.youtube.com/watch?v=RAcnGCH34A8