American Beauty (1999)

American Beauty (1999) Film Online Subtitrat

Regia: Sam Mendes
Actori: Kevin Spacey, Annette Bening, Mena Suvari, Thora Birch, Chris Cooper, Wes Bentley, Sam Robards
Anul: 1999
Gen: Drama, Romantice
Durata: 122 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul American Beauty este despre un om care se teme de crestere mai mari, a pierdut speranța de dragoste adevărată, și nu a fost respectată de către cei care îl cunosc cel mai bine. În cazul în care nu aveți aceste sentimente, să ia un anunț. Oamenii doresc să ia lecții de la tine.

Lester Burnham, eroul “American Beauty”, este jucat de Kevin Spacey ca un om care este neiubit de fiica sa, ignorate de către soția sa și inutilă la locul de muncă. “Voi fi mort într-un an”, ne spune el, în aproape primele cuvinte ale filmului. “Intr-un fel, sunt deja mort”. Filmul American Beauty este povestea răzvrătirii lui.

Ne întâlnim soția sa, Carolyn (Annette Bening), atât de perfect foarfece de grădină ei sunt coordonate cu încălțăminte ea. Ne întâlnim fiica sa Jane (Thora Birch), care este de economisire pentru implanturile mamare, chiar dacă este în mod clar de augmentare inutile; Poate motivatia ei nu este de a deveni mai de dorit pentru oameni, ci pentru a le face nefericit despre ceea ce ei nu pot avea.

“Atât soția și fiica mea crede că sunt această ratat cronică,” Lester plânge in American Beauty. El are dreptate. Dar acestea nu sunt fără motivele lor. La o cină în familie agonizantă, Carolyn redă muzică Mantovanian care își bate joc în fiecare îmbucătură; muzica este luxuriantă și liniștitoare, iar familia este supărat și tăcut. Când Lester critică atitudinea fiicei sale, ea a arătat în mod întemeiat că a vorbit cu greu la ea în luna.

Totul se schimbă pentru Lester noaptea în care a este tarat de-a lungul cu soția lui să vadă fiica lor funcționa ca o majoreta. Acolo, pe podea, absorbit într-un pompon rutină sub-Fosse, el vede îngerul său: Angela (Mena Suvari), coleg de liceu fiicei sale. Este greșit pentru un om în 40 de ani pentru a poftim după o adolescentă? Orice om onest înțelege ce o întrebare complicată este. Greșit punct de vedere moral, cu siguranță, și din punct de vedere. Dar, așa cum fiecare femeie știe, oamenii se nasc cu cabluri, care merge direct de la ochii lor la organele genitale, ocolind centrele superioare ale gândirii. Ele pot de acord cu gândurile lor, dar ei nu se pot opri din a le avea.

“American Beauty” nu este vorba despre o relație Lolita in American Beauty, oricum. Este vorba despre dorul după tineret, respect, putere și, desigur, frumusete. În momentul în care un om se oprește de vis este momentul în care el împietrește în interiorul și începe să scrie scrisori snarfy dezaprobă punctele, cum ar fi cea de mai sus. gânduri Lester despre Angela sunt impur, dar nu pervertit; el vrea să facă ceea ce oamenii sunt programate să facă, cu cea mai frumoasă femeie pe care a văzut vreodată.

Angela nu este autostrada Lester a fericire din American Beauty, dar ea este de cel puțin un catalizator pentru libertatea lui. gândurile sale, și nemulțumirea ei genera, blast-l liber de ani de paralizie emoțională, și în curând a face un anunț veselă la masa de seara funebru: “Am demisionat, a spus șeful meu la – – – – el însuși și l-au santajat pentru $ 60.000. ” A și-a pierdut mintea lui? Deloc. Primul lucru pe care el petrece bani pe este perfect rezonabil: un luminos de culoare roșie 1970 Pontiac Firebird.

Carolyn și Jane trec prin propriile lor probleme romantice in filme online American Beauty. Lester afla Carolyn se inseala cand o vede cu iubitul ei în banda drive-through a unui restaurant fast-food (în cazul în care acesta are un loc de muncă îi place). Jane este filmați de Ricky (Wes Bentley), băiatul de alături, care are o lumina ciudata in ochii lui. tata lui Ricky (Chris Cooper) este un fost pușcaș marin care la teste pentru medicamente, luând o probă de urină la fiecare șase luni; Ricky joacă de-a lungul a menține pacea până când el poate pleca de acasă.

Toate aceste fire emoționale vin impreuna timp de o noapte întunecată și furtunoasă, atunci când există o serie de neînțelegeri atât de ciudat din care fac parte într-o comedie screwball. Și la final, într-un fel, improbabil, filmul American Beauty smulge victoria din ghearele înfrângere pentru Lester, eroul său. Nu este genul de victorie te-ar lua într-un film bun-simt, dar genul care ați dovedi ceva important, în cazul în care numai pentru tine.