America America (1963)


America America (1963) film online subtitrat

Regia: Elia Kazan
Actori: Salem Ludwig, Harry Davis, John Marley, Elena Karam, Paul Mann
Anul: 1963
Gen: Drama
Durata: 174 minute
IMDB: 7.7/10 din 2156 voturi

Unchiul grec Elia Kazan, care a fost primul din familia sa de a emigra în Statele Unite, se plătește un tribut splendid de nepotul său în noul film, America, America.

Acesta este un tribut adus, exprimată în întregime în termeni de mișcare-imagine vie, viguroase, cu curaj, tenacitate, și previziunea că a condus tânărul a lupta drumul său dintr-o țară de robie în Turcia, la începutul secolului și pe acest teren de libertate în cazul în care forța și spiritul său poate avea deplină in America America. Și din moment ce destinatarul tribut poate fi orice imigrant tânăr de acea zi, filmul este, într-adevăr, nu numai un tribut, ci, de asemenea, o odă apel la întreaga surging mare, val de imigranți.

O odă, care este ceea ce este, tocmai, pentru povestea transmis în acest film America America, care a deschis aseară la Paris, este o odisee minor care are majore conotațiile unui poem liric-epic bogat. Este o poveste la fel de veche ca Homer, ca modern, ca dosarul privind puștiul care a încercat de trei ori să intre această țară ca unui pasager clandestin, dar disperată stângace. Și în ea este ambalat de domnul Kazan toate dorul, frustrarea, bucuria și final al călătorul neobosit care caută și găsește în cele din urmă acasă spiritual.

În plus, construcția narativă de acest cont de lungă durată a Trek a unui tânăr din cele mai întunecate Asia Mică la creuzetul din New York este realizat cu imagini care au aroma poetic. Ei au puternic picant negru-și-alb, emoție și tensiune limbii strident, puterea și șoc de cuvinte puternice. Împreună cu strofe cu adevărat epice de note muzicale Manos HADJIDAKIS, ei dezvolta un asalt asupra simturilor care pot lăsa un complet copleșit.