Ambushed (2013)

Ambushed (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Agustin
IMDB: 3.8
Regia: Giorgio Serafini
Actori: Dolph Lundgren, Randy Couture, Vinnie Jones

În Los Angeles, Agentul Maxwell descopera o operațiune de contrabandă de cocaina internaţionale condusa de criminalul Vincent Camastra. Când Agentul Beverly Royce merge sub acoperire si ia legatura cu dealerii de droguri şi se afunda mai adânc decat crezuse – cazul devine ceva personal pentru Maxwell care trebuie sa lupte cu ucigaşi nemilosi şi politisti corupti într-un film de acţiune al carui final se rezuma la aducerea infractorilor in fata justitiei.

Traficanți de droguri de nivel mediu Eddie și Frank să crească agitat cu un potențial de creștere limitat și a înființat o întâlnire cu furnizorul, Madsen. În loc de negociere, Frank impulsiv crime Madsen și ia cocaina lui. Emoție lui Eddie se transformă rapid la reținere atunci când aude despre moartea Madsen, dar Frank îl vorbește în cacealma drum înapoi în grațiile lord de droguri Vincent Camastra lui. În același timp in Ambushed, polițist corupt Jack Reiley anchetează uciderea și este deranjat atunci când DEA agent Maxwell preia ancheta. În ceea ce Frank încearcă să salveze relația cu prietena lui naiv, Ashley, Reiley batausi violent informatorii săi informații, și Camastra trimite asasini să-l omoare pe Eddie. După Eddie se angajează într-un schimb de focuri scurt cu asasinii, in Ambushed, Camastra se bate Eddie inconștient. Ashley, care a devenit suspicios stilul de viață secretos lui Frank, este șocat atunci când Kathy și Beverly, prietenii lui Eddie, le întrerupe pentru a explica faptul că Camastra a rapit Eddie.

Beverly din filmul online Ambushed, un agent sub acoperire DEA, este într-o relație cu Maxwell, care este preocupat de faptul că ea a mers prea adânc. Cu toate acestea, ea protestează atunci când solicită ca ea să renunțe la caz. Beverly și Maxwell extinde ancheta pentru a include Reiley, dar ele sunt interzise de la a lua măsuri până când acestea pot obține, de asemenea Camastra. Frustrat, ei aștepta timpul lor până Camastra face mutarea lui. Frank vizitează Camastra, și Eddie le cumpără cu succes timp de două zile pentru a plăti înapoi Camastra. La clubul de noapte din Ambushed, Frank deține, Reiley încearcă să-l șantajeze, doar pentru a fi împușcat în mâna lui și a lăsat pe marginea drumului. Imposibil pentru a explica situația dificilă lui, Reiley este pus în concediu fără plată și află că Afacerilor Interne se pregătește un caz împotriva lui. Forțat să-și abandoneze planurile sale de a se pensioneze confortabil, Reiley devine și mai instabil și răpește Ashley. El sparge în apartamentul lui Eddie, ia Kathy și Beverly ostatici, și așteaptă Frank și Eddie să se întoarcă.

Ca Maxwell și rasa lui de echipa la apartament din Ambushed, Frank și Eddie discuta despre planurile lor de viitor. Frank vrea să se retragă din viața penală; Eddie, în timp ce doresc Frank bine, spune că el va rămâne în afaceri și să preia. Frank admite că el va fi dor de excitare, dar vrea o viață normală cu Ashley, care intenționează să se căsătorească. Frank, Eddie, și DEA agenți toate intra în apartament în câteva minute unul de celălalt. Panicat, Reiley ucide mai multe persoane, printre care Eddie și Ashley. În haosul, Beverly seturi Kathy liber, și Reiley și Frank să scape. Colțuri Maxwell Reiley, și cu care se confruntă în afara împotriva celeilalte; întăriri ajunge la fel de Maxwell supune Reiley in filmul Ambushed. În ultima scenă, Frank plânge pierderea Ashley și speculează asupra a ceea ce el va face în continuare, acum că atât planul său principal și plan de rezervă au fost distruse.