Amazing Stories (2020)

Amazing Stories își are bazele într-un show care a fost televizat în 1985, pe postul american de televiziune NBC. La momentul respectiv, a constat în doar două sezoane. De atunci, mai mulți oameni din industrie s-au străduit să reinventez sau actualizeze conceptul pentru o nouă generație de consumatori de conținut video.

Primele detalii legate de efortul lui Spielberg cu Apple de a reînvia Amazing Stories au ajuns online în 2017. De atunci însă, s-au înregistrat numeroase probleme pe partea de producție, iar Bryan Fuller (Star Trek: Discovery și American Gods) s-a retras de la cârma serialului în 2018.

În cazul în care ai o afinitate pentru super producțiile despre război ale lui Steven Spielberg, aștepți cu nerăbdare Amazing Stories, prima colaborarea a regizorului cu Apple TV+. Din distributie mai fac parte: Sasha Alexander, Vivian Bang, Alison Bell, Kerry Bishé, Edward Burns, Duncan Joiner.

Cei de la Apple fac progrese importante în stabilirea unei colecții solide de conținut original pentru a-și atrage abonați pe propia platformă de streaming. Trebuie să ”mai mănânce mult” pentru a ajunge din urmă Netflix, Amazon PrimeVideo sau Disney+, dar cu producții precum Amazing Stories a lui Steven Spielberg, se fac pași importanți în direcția corectă.

Amazing Stories (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Michael Dinner, Susanna Fogel, Todd Holland
Actori: Kimberly W Sandefur, Leander Suleiman, James Healy Jr.
An: Seriale Online 2020
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.4


Amazing Stories (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Trailer