Amavas (2019)

În filmul indian Amavas online subtitrat, viața unui cuplu se transformă într-un coșmar, în timp ce forțele întunecate se află în așteptare sub umbrele bungalow-ului bântuit în care au decis să rămână.

Amavas (2019) Film Indian Online


Alt titlu: Amavasya
Regia: Bhushan Patel
Actori: Ali Asgar, Nargis Fakhri, Sachiin Joshi
An: 2019
Gen: Indiene, Groaza, Thriller
IMDB: 2.8


Amavas (2019) Online


Trailer


Review Amavas (2019)

Sachiin Joshi (care produce și filme indiene online) și Nargis Fakhri sunt un cuplu care se confruntă cu unele probleme, pentru că bine, el aude lucruri. Știi, ca un schizofrenic …

Mona Singh, în calitate de psihiatru rezident (are doar un pacient și salariul, dacă pacientul este Sachiin Joshi, este suficient să plătească toate facturile și apoi mai multe)

Pentru cea mai mare parte a filmului, Joshi și Fakhri arată foarte nefericiți unul cu celălalt. “fără chimie” ..!

Prima jumătate are o serie de scene dureroase, incluzând o întâlnire cu cineva în aer liber, care vede că Fakhri se comportă ca un copil în vârstă. Ea este îmbrăcată ca o femme fatală și intră în pădure, spunându-i să o prindă în timp ce se joacă ascunzătoarea.

Tropurile obișnuite de groază, cum ar fi scaunele care se balansează singure, ușile scârțâitoare și fantomele care te văd cum dormi sunt tot acolo. Te supărat? Nu. Te face să te încurci? Da.

Amavas  este neintenționat amuzant, în loc să fie înfricoșător … .., în special pentru că Fakhri și Joshi nu pot să dă viață într-un șir de dialoguri fără viață.

Filmul Amavas  nu are nimic nou de oferit în ceea ce privește povestea. Rău acționează, însoțită de un complot slab, o face o experiență neplăcută de vizionare.