Amateur Night (2016)

Amateur Night (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Lisa Addario, Joe Syracuse
Actori: Jason Biggs, Ashley Tisdale, Janet Montgomery
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3sfyQVJgxMM/amni16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Amateur Night

Guy Carter este un absolvent de Arhitectura talentat. Are o sotie frumoasa si urmeaza sa devina tata in curand. Problema? Nu este convins ca se va descurca in rolul de tata. Guy a incercat mai multa vreme sa isi gaseasca o slujba in domeniul sau, fara succes insa. Sotia sa reuseste sa ii gaseasca o slujba de sofer. Ajunge la interviu convins ca trebuie sa livreze pizza insa realizeaza rapid ca va tebui sa fie soferul unui grup de prostituate. Chiar daca nu este incantat de aceasta slujba este nevoit sa o accepte. O intalneste astfel pe Nikki si pe cele doua colege ale sale, Jaxi si Fallon. Guy este decis sa demonstreze ca poate fi un sot si un tata bun.

Guy Carter este un absolvent de arhitectură șomer, el și soția sa așteaptă un copil și Guy este freakin afară pentru că el nu are nici un mijloc prin care să ofere și să sprijine familia lui. Soția lui, Anne, apoi îl găsește un loc de muncă ca șofer pe Craiglist. Tipul ăla crede că e un fel de locuri de muncă livrare de pizza, se dovedește, este un loc de muncă în cazul în care el trebuie să conducă lucrătorii sexuali în jurul orașului de o clientela la alta.

Acolo a întâlnește unapologetic Nikki (Janet Montgomery) și cei doi cohortele la fel de urat, Jaxi (Ashley Tisdale) și Fallon (Bria Murphy). locuri de muncă Guy este inițial doar șoferul lor, dar pe măsură ce noaptea progresează, Guy, de asemenea, devine un fel de proxenet lor faux, la sfârșitul anului, el se dovedește a fetelor și să se că el a ceea ce este nevoie pentru a fi un tată responsabil.


Trailer Amateur Night