Am spus destul – Enough Said (2013)

Am spus destul – Enough Said (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Nicole Holofcener
IMDB: 7.1
Regia: Nicole Holofcener
Actori: Julia Louis-Dreyfus, James Gandolfini, Catherine Keener

In filmul Enough Said, Albert și Eva se cunosc la o petrecere și, după câteva întâlniri, decid să formeze un cuplu, iar relația lor pare să meargă pe drumul cel bun. Ea, maseuză, divorțată și mama unei fete care se pregătește pentru primul ei an de facultate. El, de asemenea divorțat și cu o fată care locuiește cu mama ei. Printre clientele Evei se numără și Marianne, o poetă care găsește compania Evei plăcută, astfel că cele două devin treptat prietene. Însă relația Evei cu Albert începe să scârțâie, mai ales când ea află cine e, de fapt, Marianne.

Gandolfini a lucrat în mod constant și, uneori, memorabil, ca parte a unui ansamblu de caracteristici, cum ar fi “True Romance”, “Get Shorty” și “Zero închis Treizeci”, dar el nu a găsit un personaj de film care definește care a fost nici pe departe la fel de bogat și complex ca Tony Soprano • Până acum, probabil in Enough Said. Sa Albert-un tată și auto-descrise slob divorțat, acesta ex nitpicked in fiecare capriciu, să evite sa utilizarea noptiere la obiceiul său de a alege ceapa din său guacamole-presupune reflectă propria sa natură blând-gigant.

Set-up pentru “Enough Said” și multe dintre glumele sale de funcționare constată Holofcener mai mare decât de obicei comerciale în ceea ce este aproape o venă sitcom uneori. Julia Louis-Dreyfus are un nume Eva maseuza care trage masa ei greoi (mulse pentru numeroase rade) în jurul Los Angeles în timp ce face vizite la domiciliu. Ea, de asemenea, este divorțat, și este mai mult înfășurat în doliu pierderea viitoare de ei colegiu legat fiica decât în ​​căutarea pentru o nouă relație. Nu ar știi că Albert și Eva ar lipi la o petrecere cocktail, deoarece fiica sa se va departe la școală, de asemenea Enough Said.

Ceea ce nu ar ști, însă, este faptul că Eva clicuri în același adunarea cu Marianne (Holofcener regulat Catherine Keener, lovind doar nota dreapta detasarea usoara). E o femeie de bogăție și gust-zeita care face ca de fapt o viață ca un poet. Ea este, de asemenea, cu amicii Joni Mitchell, care este de a californienii Sud de o anumită vârstă care fiind prieten de-al Bruce Springsteen este de la New Jerseyeans. Eva semnează o ca un client, și înainte de prea mult timp își dă seama de kvetching ei mic despre idiosincraziile fostului său soț că ea este fosta soție a lui Albert.

Desigur in Enough Said, Eva vrea să aibă tort ei Albert și atârnă cu rece-pui Marianne, de asemenea. Ea și râde la glumele Albert reciproc. El a invita peste pentru brunch chiar dacă el este încă în haine de dormit. Sexul este bun, și ea nu se supără că mâinile mic și îndesat arata ca “padele.” Din păcate, plângerile poetului incepe sa afecteze sentimentele Eva despre Albert-ea numește Marianne “un om TripAdvisor”, referindu-se la site-ul on-line de revizuire călătorie. Și el, fiind un suflet destul de sensibil, în curând nu poate ajuta, dar o notificare.