Always Be with You (2017)

David, un șofer de taxi care este condamnat la cancer, îl ucide pe proprietarul hotelului Patrick în accident de mașină; apoi prietenul lui Patrick își ia hotelul lângă lac din Hong Kong. Unde este mai târziu bântuit de accidente de suicid.

Fii mereu cu tine Poate că ești un titlu oarecum stângace, dar e mai bine decât Troublesome Night 20, ceea ce este totuși acest film al lui Herman Yau. Louis Koo a fost în șapte din aceste filme de groază Always Be with You online subtitrat de la începutul anilor nouăzeci; care au trecut adesea narațiunile și au amestecat niște comedii în mișcările supranaturale ușor tensionate. Acum se întoarce, înconjurat de o distribuție de nou-veniți în franciză (cu excepția Legii Lan, care era în 17 din tranșele anterioare).

O mână de oameni sunt adunați de soartă în noaptea unui accident de mașină care pretinde mai multe vieți; există un șofer de cabină (Julian Cheung), beat după ce a aflat că este bolnav în mod terminos; câțiva polițiști (Louis Koo și Charmaine Sheh) (Le Lan), un negustor și soția sa (Lam Suet și Regatul Yuen); un cuplu tânăr, proaspăt angajat (Charlene Choi și Alex Lam), și câțiva mai mulți. În urma tragediei, cei care au supraviețuit sunt bântuiți de cei care au murit; și totuși cei care au murit nu sunt neapărat cei pe care îi gândim.


Titlu original: Seung joi nei jor yau
Regia: Herman Yau
Actori: Julian Cheung, Louis Koo, Charmaine Sheh
2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.7


Always Be with You (2017) Online