Alvin și veverițele – Alvin and the Chipmunks (2007)


Alvin și veverițele – Alvin and the Chipmunks (2007) Online Subtitrat


Regia: Tim Hill
Actori: Jason Lee, Allison Karman, Tiara Parker, Kira Verrastro, Don Tiffany, Cameron Richardson
Anul: 2007
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 92 minute
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alvin și veverițele – Alvin and the Chipmunks

Cand in casa lui Dave, un compozitor de real… insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor. Surprinzatoarea colaborare dintre Dave, bataiosul Alvin, tacutul Simon si sensibilul Theodore ii rezolva compozitorului atat problemele profesioanele. Cat si pe cele sentimentale.

ALVIN SI VEVERITELE, un fenomen care a incantat generatii de fani, devine un film artistic CGI cu actiune live, inzestrat cu simtul comic contemporan. Compozitorul Dave Seville transforma veveritele cantarete Alvin, Simon si Theodore in adevarate senzatii pop. Dar in acelasi timp trioul scapa lucrurile de sub control si devasteaza casa lui Dave. Declanseaza un adevarat haos in cariera lui si ii da peste cap viata care odinioara fusese tihnita.

Cand povestea incepe, le vedem pe cele trei veverite, Alvin, Simon si Theodore urmarind cum casa lor este doborata de o companie care se ocupa de brazii de Craciun. Veveritele raman in vizuina lor si se trezesc ca bradul ajunge in holul prestigioasei companii Jett Records, condusa de alunecosul si vicleanul director executiv, pe nume Ian Hawk (David Cross), in centrul orasului Los Angeles. Ian a fost coleg de camera cu Dave Seville (Jason Lee), un muzician si un compozitor care nu a renuntat niciodata la speranta ca va avea o cariera stralucita datorita sensibilitatii sale muzicale.