Alvin and the Chipmunks The Road Chip (2015)

Printr-o serie de neînțelegeri, Alvin, Simon și Theodore ajung să creadă că Dave o va cere în căsătorie noua sa iubită în New York City – și va scăpa de ei. Au trei zile la dispoziție să ajungă la el și să oprească crererea în căsătorie.

În cazul în care nu știați asta despre mine o să aflați acum: sunt îndrăgostită de primele două filme cu Alvin și veverițele. Acesta este motivul pentru care atunci când am ajuns la vizionarea filmului pluteam. Toată săptămâna așteptasem acest film iar în momentul în care am intrat în sală eram deja mult prea fericită pentru a mai fi atentă la altceva decât la film. Andrei, care nu văzuse celelalte două filme, nu îmi înțelegea entuziastmul, dar la finalul filmului m-a înțeles pe deplin!

Alvin și veverițele: Marea aventură continuă povestea celorlalte două filme în care personajele principale sunt cele trei veverițe adorabile și Dave, cel care are grijă de ele. De data aceasta Dave este pe punctul de a se însura, iar ideea că Miles ar putea să le devină frate vitreg nu este pe placul ghemotoacelor. Având în vedere că nici Miles nu vrea să se înrudească cu 3 veverițe, cei patru încearcă să saboteze cererea în căsătorie. Aventurile prin care au trecut, dar și dacă au reușit sau nu să strice cererea în căsătorie. Sunt lucruri pe care le veți afla doar dacă mergeți la cinema să vedeți filmul.


Titlu Romania: Alvin și veverițele Marea aventură
Regia: Walt Becker
Actori: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 5.1


Alvin and the Chipmunks The Road Chip (2015) Online Subtitrat