Alvin and the Chipmunks Chipwrecked (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Alvin and the Chipmunks Chipwrecked (2011) Online Subtitrat


Titlu Romania: Alvin și veverițele Naufragiați
Regia: Mike Mitchell
Actori: Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Anul: 2011
Gen: Comedie, Aventura, Animatie
Durata: 87 minute
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alvin and the Chipmunks Chipwrecked (2011)

Veverițele buclucașe se întorc pe marile ecrane pentru o a treia aventură. De această dată Alvin și Veverițele sunt în vacanță într-o croazieră. Însă vaporul are câteva defecțiuni (pe alocuri parodie după Titanic) și eroii noștri naufragiază pe o insulă pustie.

În timp ce Dave își caută prietenii pierduți, veverițele își fac de cap pe noua lor insulă. Acestea își vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toți. În vreme ce buclucașele veverițe caută drumul de întoarcere și descoperă că insula pe care sunt prizoniere nu este pustie așa cum au crezut la început, Dave Seville face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-și recupera prietenii dispăruți.

Dragii mei parinti cu copii mici(prescolari si scolari mici), caci acest film va are ca target, aveti doar doua optiuni: ori nu mergeti sa-l vedeti si, pe onoarea mea de familist ca n-ati pierdut nimic, ori va faceti somnul de dupa amiaza la cinematograf, caci sa lasati copiii singuri si sa dati o raita la shopping banuiesc ca nu se pune problema..
Cel mai slab film pentru copii de pana acum, dupa parerea mea! Bine ca nu s-au obosit sa-l dubleze caci nu merita efortul! Mie mi-ar fi rusine sa semnez regia sau scenariul sau sa-l mai si produc…iata exemplul de asa nu, adica n-as face acest film pentru toti banii din lume.