Altamira (2016)

Altamira (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Hugh Hudson
Actori: Antonio Banderas, Rupert Everett, Golshifteh Farahani
An: 2016
Gen: Drama, Istorice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Altamira

În anul 1879, un arheolog amator pe nume Marcelino Sanz de Sautuola (Antonio Banderas) și fiica sa de 8 ani, Maria, au descoperit în Cantabria una dintre cele mai importante lucrări preistorice: picturile lui Altamira. Departe de a oferi onoare și glorie, această descoperire are o contribuție colosală asupra istoriei, dar el se confruntă cu Biserica Catolică, și cu indiferență și dispreț cu toate comunitățile științifice ale timpului. In ciuda eforturilor sale de a dovedi veridicitatea descoperirii.


Trailer Altamira


Review Altamira

Omul care a descoperit Peșterile Altamira a fost un cioban pe nume Modesto Cubillas.

Persoana care filmul spune ca este descoperitorul, Marcelino Sáenz de Sautola este doar proprietarul terenului. Dar filmul insistă asupra a da toată importanța acestui om. Stii de ce?

Familia Botin & Sainz de Sautuola este una dintre cele mai puternice familii din Spania (proprietarii de Santander Bank). Ele sunt aristocrați înfiorător care doresc să-și onoreze strămoșul său cu o minciună. Familia & Botin Sainz de Sautuola sunt sponsorul care filmul. Modesto Cubillas săraci, ai fost “doar” un păstor fără bani.

Dar a fost familia care deținea proprietatea, care a încercat în paletă pentru a împărtăși această mare descoperire cu lumea și a condamnat ca o fraudă. Ca și în cazul nimic de descoperire nu este fie all și sfârșitul tuturor. Un mult mai semnificativ

indicați spre această poveste este despre este eforturile de a împărtăși acest artefact magnific cu lumea în fața scepticism complet. Da un păstor / vânător găsit, dar călătoria este în obținerea de oameni să înțeleagă valoarea din istoria omenirii pe fondul acuzațiilor de fraudă. Acesta este un efort pentru a vedea imaginea mult mai mare eforturile de a învăța istoria umană și cât de relevantă această descoperire a fost cu privire la păstrarea unui capitol din istoria omenirii timpurie a lui.