Aloys (2016)

Aloys (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tobias Nölle
Actori: Tilde von Overbeck, Kamil Krejcí, Georg Friedrich, Agnes Lampkin
An: 2016
Gen: Drama, Fantezie, SF
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aloys

Viata lui Aloys consta in observarea celorlalti de aproape. Detectiv de meserie, el spioneaza necunoscutii in intimitate si le filmeaza cele mai mici gesturi. Pastreaza fiecare inregistrare in parte, colectia sa numara cateva sute de casete video. Insa aceasta ocupatie nu reuseste sa ii umple singuratatea. De la decesul tatalui sau, el s-a izolat in mod voit. Intr-o dimineata, dupa o noapte de betie, realizeaza ca i s-a furat camera video si colectia pretioasa. Responsabilul il suna la scurt timp.

Un detectiv particular singur (Georg Friedrich) este contactat de o femeie misterioasă (Tildă von Overbeck), care îl trage într-un joc minte cunoscut sub numele de “mers pe jos de telefon”. Fascinat de vocea ei, descoperă un univers imaginar, care îi permite să iasă din izolarea lui.

Cu toate că este un detectiv particular și este de așteptat să fie ascultare și vizionarea în orice moment, știm că ceva este oprit de la prima scenă: el este atent vizionarea (și filmare) propriul său tată decedat. Dar, apoi, din nou, toată lumea jelește în propriul lor mod special.

Aceasta este prima caracteristică scriitor-regizor Tobias Nöelle, în urma segmentului său în filmul antologie “Wonderland”, iar el a creat cu adevărat propriul său mic univers cu acesta. Design-ul este stabilit sumbru în mod adecvat pentru a reflecta emoțiile ursuzi ALOYS “, singurele culori luminoase (ironic) fiind în crematoriu, unde ne uitam sicriul tatălui său se unceremoniously aruncate în flăcări.


Trailer Aloys

https://www.youtube.com/watch?v=u7dFDxfM98s