Alone in the Dead of Night (2017)

Mallory din filmul Alone in the Dead of Night online subtitrat, este o studenta depresiva dependenta de pastile, cu o leziune la genunchi, ce trebuie sa supravietuiasca noaptea in apartamentul ei. Asta pana cand este bantuita de fiinte malefice si rele. Sau totul este doar in capul ei?

Trebuie sa recunosc ca, in primele cincisprezece pana la douazeci de minute, din filmul Alone In The Dead of Night, eram destul de gata sa renunt la film, deoarece mi s-a parut destul de plictisitor, si aveam impresia ca firul povestii nu va merge nicaieri. Din fericire, am gresit.

In timp ce in prima jumatate de ora nu se intampla nimic ingrozitor, ceea ce se intampla dupa aceea este suficient pentru a speria ori a va da o oarecare neliniste, cel putin pentru restul zilei. Matty Castano si Kristine Castano au scris un scenariu foarte convingator despre doi dintre cei mai buni prieteni, Mallory si Gwen, care se afla in apartamentul lui Mallory, in timp ce plange de o leziune dureroasa la genunchi si o despartire recenta de prietenul ei, Chuck.


Regia: Matty Castano
Actori: Katie O’Hagan, Nicole Dambro, Tammie Bergholdt
2017
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.3


Alone in the Dead of Night (2017) Online Subtitrat