Alleluia (2014)

Alleluia (2014) film online subtitrat

Regia: Fabrice Du Welz
Actori: Renaud Rutten, Lola Dueñas, Laurent Lucas, Édith Le Merdy, Héléna Noguerra
Anul: 2014
Gen: Drama, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 6.3/10 din 864 voturi

Ca și cum oamenii au nevoie un alt motiv să se gândească de două ori despre dating online, satira avertisment pitch-black “Aleluia” actualizează clasice “Lonelyhearts” caz de Raymond Fernandez și Martha Beck – care directionate Single Ladies prin anunțuri personale, apoi sa mutat în și au furat lor bani – la epoca modernă. Reunind cu regizorul Fabrice Du Welz după 2004 a lui “Calvaire”, Laurent Lucas permite uimitor belgian suspans-Maestrul să șteargă orice lider de om perspectivele el a plecat, asocierea cu actrita spaniola Lola Duenas, pentru a forma mai ciudat cuplu din lume. Preluat de Music Box de o lună după arc de la Cannes, acest scut-vă-ochi thriller are o multime de timp pentru a construi profilul cult pe circuitul de gen-Fest.

Adoptarea unei-inducere agita mai mult stil inchisa, decât din 1969 cu buget redus cult clasic “luna de miere Killers” (care a fost foarte aproape unul de credite prima directoare lui Martin Scorsese), Du Welz tratează această repovestire de Fernandez și Beck omoară sindrofie ca un exercițiu în disconfort audiență, opritor până tensiunea pe parcursul a patru “acte”, fiecare dedicat unui alt victimă. Primul, un însoțitor de mortuar clingy nume Gloria (Duenas), are îndoieli cu privire la a merge cu cineva ea întâlnit on-line, dar în cele din urmă de acord la cină cu partida virtuale Michel (Lucas, joci împotriva recursul său natural, Anthony Perkins-cum ar fi).

În cel mai scandalos pre-data ritual de la Ben Stiller “curățate conductele” în “Mary cea cu vino-ncoa ‘,” Michel este prezentat la un altar dormitor mic, unde a arde o fotografie de doamna nefericita repetă incantația “Să Gloria cedeze la farmecele mele. “Gloria este mult mai receptiv decat Michel, eventual, ar fi putut spera. Ea doarme nu numai cu el în prima noapte, dar, de asemenea îi dă bani pentru drum, în dimineața. Apoi, atunci când el nu suna inapoi, ea se duce în căutarea pentru el, interceptarea cum lucrează “farmecele” lui pe femei la un bar local in filmul “Alleluia”.