All Together (2011)

All Together (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Hai să trăim toți împreună!
Titlu original: Et si on vivait tous ensemble?
Regia: Stéphane Robelin
Actori: Pierre Richard, Guy Bedos, Jane Fonda, Daniel Brühl, Geraldine Chaplin, Claude Rich
Anul: 2011
Gen: Comedie, Drama
Durata: 96 minute
IMDB: 6.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Jean (Bedos) este un revoluționar romantic, dar se bucură de prada de un stil de viață burghez cu soția sa, Annie (Chaplin). Annie este un psiholog pensionar, care se plânge de a nu fi capabil de a vedea suficient de copiii ei și nepoții asortate. Albert (Richard) dă în creștere semne de dementa din filmul All Together; energic soția sa americană Jeanne (Fonda) este un fost lector universitar care suferă de cancer, dar care asigură soțul ei că ea este vindecat, dar magazinele pentru un sicriu viu-colorate.

Văduv Claude (bogat) este un afemeiat îmbătrânire, cu o poftă de preocupări cu prostituate. Știind cât de singur este singura acasa dupa un atac de cord anterior, Jean sugerează că cele cinci prietenii ar trebui să trăiască împreună în casa lor, o idee care îngrozește Annie. Claude suferă un alt atac de cord de la plimbarea pe prea multe de trepte, pe cale de a vizita unul dintre prietenii săi doamnă. Albert este, de asemenea, spitalizat după câinele său iubit-l bate în jos în timpul o plimbare, deși el susține că a alunecat pe trotuar in filmul All Together. Imposibilitatea de a vedea câinele său se acorde departe, Jeanne și Albert angaja Dirk (Brühl), un student etnologie german, să-l plimbe în loc.

După ce a văzut condițiile triste ale casa de pensii Claude lui, prietenii decid să se mute împreună la sugestia lui Jean. Dirk, care și-a schimbat teza sa de a reflecta starea îmbătrânirea populației Franței, se mută cu ele ca un însoțitor. Intre timp, Annie pregătește pentru a construi un bazin din All Together, de pe proprietatea ei, în speranța că va atrage nepoții ei. Jeanne devine frustrat de agravare a starii Albert ca el începe să uite că trăiește cu prietenii lui în loc de propria casă. Albert, de asemenea, vorbește cu medicul Jeanne, care îl informează că ultimele teste Jeanne indica faptul ca cancerul ei nu este vindecat, dar se înrăutățește.

Jeanne lovește o prietenie cu Dirk, oferindu-i sfaturi cu privire la probleme cu iubita lui și spunându-i că viața este scurtă și că el ar trebui să fie cu cineva care este mai mult de tip sale din All Together. De asemenea, ea relevă faptul că ea a avut un amant în trecut, dar este încă prieteni buni cu el. Intr-o zi ea spune Albert că ea se întâmplă afară să meargă câine cu el. Albert recunoaște acest lucru, dar uită și se stinge la o găsesc, lăsând în funcțiune de baie. El le găsește într-un parc împreună și acuză ei de a începe o relație cu el, înfuriindu-i; el uita, de asemenea, care este Dirk și de ce el l-au angajat. Apa se revarsă din cada, distruge mobila prețios lui Annie in filme online All Together, dar Albert nu știe de ce e supărată.

Mai târziu, Albert aduce Dirk de-a lungul să-l ajute cu deschiderea unor trunchiuri vechi. găsirea accidental lucruri Claude în loc, Albert descoperă că Claude fusese o aventură cu atât Annie si Jeanne patruzeci de ani mai devreme. El dezvăluie acest lucru Jean, care nu-l crede până când el acuză Annie si ea mărturisește. Jean Claude confruntă în piscina neterminat timpul cinei și să-l amenință cu un cuțit, iar Jeanne leșină Când aude că Claude au fost All Together, de asemenea având o relație cu Annie. Prietenii fac în acea noapte în timp ce Jeanne este imobilizat la pat.