All Things to All Men (2013)

All Things to All Men (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): George Isaac
IMDB: 4.3
Regia: George Isaac
Actori: Elsa Pataky, Gabriel Byrne, Rufus Sewell

<275-2yW90ic/All.things.to.all.men.2013.brrip.xvid-playxd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

După un filaj in filme online All Things to All Men, Parker, un polițist corupt, arestează, fiul șefului mafiei Joseph Corso. Parker utilizează arestarea ca pârghie împotriva Corso și îl obligă să recruteze Riley, un hoț care Parker vrea să prindă în cursă. După Corso-l amenință, fără tragere de inimă este de acord Riley a efectua un jaf pentru Corso, stiu ca el este manipulat de Parker. Țintă Parker, cu toate acestea, se dovedește a fi mai sigur decât era de așteptat, și Corso nu a reușit să-și procure coduri de acces. Riley balks la sugestia Corso că ei tortura un lucrător pentru codurile, astfel încât Parker preia codurile din sistemul de securitate Scotland Yard. Cu toate acestea, Dixon in filmul All Things to All Men, protejatul lui Parker, devine din ce suspicios că e mai mult mașinațiunile Parker decât el lasă pe. Dixon are preocupările sale la Sands, partener Parker pe termen lung, care amenință că va bloca promovarea Dixon, dacă el continuă să pună întrebări.

În timpul furt, Riley și locotenent Corso lui, Cutter, sunt surprins de a găsi mult mai mulți bani decât era planificat. Riley pune la îndoială modul în care acestea ar fi putut avut noroc într-un astfel un jaf mare, dar Cutter respinge preocupările sale. Cutter face mai târziu un atentat la viața lui Riley și încearcă să scape cu prada, ceea ce duce la o urmărire de mare viteză prin Londra. Cutter moare atunci când mașina lui blochează, iar Riley ia banii din All Things to All Men. Între timp, Dixon convinge Sands pentru a merge direct, și Nisipurile de confruntă Parker. Nedorind să renunțe la planurile sale, Parker ucide Sands și încercările de a cadru Corso pentru uciderea. Planurile Parker mergem intr-o parte atunci când Dixon supraviețuiește unei tentative de asasinat, și Parker devine tot mai disperată de a strange bani pentru a achita datoriile la mafioți puternice. Parker fură de la mai multe dintre asociații săi și intenționează evadarea lui de la Londra o dată el poate recupera banii furati de Riley.

Riley stabilește o întâlnire cu Corso in filmul All Things to All Men, și Parker foloseste contactele sale pentru a găsi locația. Corso, Riley, Parker, și Dixon converg la fața locului de întâlnire, și Parker ucide Corso. Dixon ajunge la fel de Parker este pe cale să-l ucidă Riley și să ia banii. Dezgustat, Dixon ucide Parker și vă permite Riley evadare. În urma, Dixon se întâlnește cu superiorii săi, care doresc să-l să păstreze tăcerea cu privire la detaliile cazului. Dixon compară cinic acțiunile Parker la cea a unui mafiot, și sunt de acord superiorul său, cu toate că ar fi fost conștient de o mare parte din acțiunile lui Parker. În schimbul tăcerii lui, l-au oferă o promovare, și este de acord Dixon, raționamentul că scandalul rezultat ar fi dezastruoasă pentru forțele de poliție.