All Roads Lead to Rome (2015)

All Roads Lead to Rome (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Toate drumurile duc la Roma
Regia: Ella Lemhagen
Actori: Paola Lavini, Paz Vega, Luis Molteni, Rosie Day, Sarah Jessica Parker, Raoul Bova
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantice
Durata: 90 minute
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All Roads Lead to Rome

Maggie este o mamă singură și o profesoară de colegiu, care locuiește în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă și problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obișnuia să-l viziteze în tinerețe.

Este de mult apusă perioada de glorie a lui Sarah Jessica Parker, dar iată că actriţa revine în atenţie cu această comedie romantică al cărei principal merit este că ne face să redescoperim frumuseţea Italiei. Parker este Maggie, o femeie între două vârste care ajunge în Italia pentru a petrece timp cu fiica ei. Singura problemă este că aceasta îşi doreşte cu disperare să se întoarcă la New York, mai ales când îşi dă seama că vizita italiană este justificată şi de reîntâlnirea lui Maggie cu Luca, un fost iubit italian (obligatoriul Raoul Bova). Prezenţa lui Bova, acum mai grizonat, subliniază şi mai mult asemănările dintre premiera de vineri şi mult mai celebrul Under the Tuscan Sun/Sub soarele Toscanei. Celebra Claudia Cardinale apare în rolul lui Carmen, mama lui Luca şi cauza unor trăsnite răsturnări de situaţie.

Un film bunicel, per total. Nu sunt fan Jessica Parker, dar nici nu-mi displace. Doar ca din punctul meu de vedere nu avea ce sa caute in filmul acesta. Firul epic este unul exceptional, locatia/locatiile filmarilor sunt uluitoare, iar Claudia Cardinale (un fel de Rita Pavone in zilele noastre) este pur si simplu fenomenala in rolul lui Carmen, care-si regaseste dragostea dupa 50 de ani. La toate ascestea se intrepatrund din cand in cand kitsch-uri americanesti predictibile si care strica frumusetea filmului per ansamblu.


Trailer All Roads Lead to Rome