All in Time (2015)

All in Time (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Marina Donahue, Chris Fetchko
Actori: Sean Modica, Lynn Cohen, Jean-Luc Bilodeau
An: 2015
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All in Time

Charlie renunta la slujba sa din New York pentru a se stabili in orasul sau natal, in Pennsylvania unde urmeaza sa managerieze trupa sa de rock favorita. Iubita sa il sprijina in tot ce face insa chitaristul trupei, cu experienta in industria muzicala, nu este atat de optimist ca si Charlie. Eforturile lui Charlie de a readuce trupa pe linia de plutire sunt zadarnicite de pesimismul acestuia. Universul lui Charlie se prabuseste in momentul in care pierde atat trupa cat si iubita insa primeste ajutor nesperat din partea unui vecin in varsta, singurul care pare sa fie capabil sa il readuca pe drumul cel bun.

Totul în timp este un film foarte greu pentru a rezuma, dar foarte ușor să-i placă, are o originalitate si farmec care foarte puține filme de studio ar fi capabil de a realiza – în esență, este o poveste despre dragoste și oportunități pierdute și diferitele direcții de viata ta se poate vă luați atunci când aleg o alegere de carieră creativă te iubesc peste oportunitățile financiare mai solide, pe care un loc de muncă de pe Wall Street va oferi. Charlie intra, el a ales o astfel de viață, dar atunci când aude că trupa lui prieteni se va plia el se închide și decide să devină promotorul trupei lor timp de doi ani.

La început merge bine, dar când scriitorul trupe, Glen, se lupta pentru a produce un material nou. El se luptă să mențină succesul lor, destul de curând că pierde prietena lui. Prietenia cu formația și este nevoie să re- ipoteca casa părinților să rămână pe linia de plutire.


Trailer All in Time