All Girls Weekend (2016)

All Girls Weekend (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Lou Simon
Actori: Jamie Bernadette, Katie Carpenter, Gema Calero
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 2.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All Girls Weekend

Un grup format din cinci prietene plănuiesc o reuniune în pădure cu scopul de a mai recupera din timpul pierdut. Si să se relaxeze în mijlocul pădurii. Una din fete o aduce împreună cu ea pe noua sa prietenă. Ceea ce nu este deloc pe placul celorlalte patru. Însă aceasta pare să fie cea mai mică problemă a fetelor pentru că în inima pădurii pare să fie o prezenţă sinistră. Care nu pare dispusă să le lase să iasă din pădure. Rătăcite, înfometate, în pragul nebuniei, ceea ce trebuia să fie un weekend relaxant se transformă într-un veritabil coşmar.


Trailer All Girls Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=xTX9AYkU5jI


Review All Girls Weekend

Este imposibil să nu fie induși în eroare de apariția tuturor fetelor week-end. Titlul sugereaza o zburda de sex-comedie, eventual stabilit de un lac sau într-un hotel din Las Vegas; nu este cazul. Un poster, care arată o femeie îmbrăcată în scantily ținând capul retezat al unui alt gal, aduce în minte genul de film care a fost slasher fără valoare atât de popular în anii 1980; aproape, dar nici un trabuc. Performanțele și comploturilor amintesc de filme pentru adulți, care au de fapt povești; dar nu cred că lipsa de nuditate sau sex scene gratuite face ca politica de gen a acestui film mai plăcută la gust.

Din păcate, toate aceste opțiuni ar fi de preferat premisa reală a filmului. Toate fetele de sfârșit de sãptãmânã este într-adevăr un film Slasher, dar criminalul nu în cazul în care o mască sau mânuiască o maceta – de fapt, ele nu sunt chiar umane. Oh, nu: acest criminal în serie este un munte rău.

Nu, nu va avea sens până la sfârșitul filmului, care are 25 de minute de expunere excruciatingly plictisitoare înainte de personaje, chiar pus piciorul pe munte înfiorător. Conductorii sunt patru prieteni înstrăinat de liceu (și un coleg trist) pe un week-end pentru drumeții în pădure, și în cele din urmă vom afla următoarele fapte despre grupul.