All About Eve (1950)

All About Eve (1950) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Totul despre Eva
Regia: Joseph L. Mankiewicz
Actori: Craig Hill, Bette Davis, George Sanders, Marilyn Monroe, Thelma Ritter
Anul: 1950
Gen: Drama
Durata: 138 minute
IMDB: 8.3

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Performanță Davis, ca o stea în creștere în vârstă este întotdeauna asociat cu un alt faimos 1950 performanta – Gloria Swanson îmbătrânire stea tăcut în “Sunset Boulevard”. Ambele au fost nominalizat pentru cea mai bună actriță, dar nici a câștigat; Oscarul a mers la Judy vacanță pentru “Born Ieri”, deși fanii Davis a susținut că s-ar fi câștigat dacă votul ei nu ar fi fost împărțite, în mod ironic, de All About Eve, care joacă rolul rivalul ei și a fost de asemenea nominalizat pentru cea mai bună actriță.

Când se compară performanțele de Davis si Swanson, vezi abordări diferite pentru un material similar. Ambele joacă stele mari, acum în curs de îmbătrânire. Davis joacă Margo Channing realist, în timp ce Swanson joacă Norma Desmond ca de ceară gotic. “Sunset Boulevard” pare a fi mai bine filmul All About Eve de azi, poate pentru că se potrivește de vârsta noastră de ironie, poate pentru că Billy Wilder a fost director bună decât Joseph Mankiewicz. Dar performanța lui Davis este mai puternic decât cel al lui Swanson, pentru că este mai puțin supărat și mai emoționantă. Daviswasa caracter, o pictogramă cu un stil grandios, astfel încât chiar și excese ei sunt realiste.

Filmul All About Eve, scris de Mankiewicz, începe cum ar fi “Sunset Boulevard”, cu o narațiune de un scriitor – -ORAȘUL critic de teatru Addison DeWitt (George Sanders), uimit, cinic, manipulator. El studiază cameră, la o cina premii de teatru, notează trofeul rezervat pentru Eva Harrington (Baxter), și descrie supraviețuitorii urcare sălbatică Evei în partea de sus: directorul său Bill Sampson (Gary Merrill), din All About Eve, scriitor ei Lloyd Richards (Hugh Marlowe) , soția lui Lloyd Karen (Celeste Holm), care a fost cea mai mare susținător ei. Și idolul ea cannibalized, Margo. După cum transmite MC-ul vechi plin de sine laudă măreția lui Eve, fețele acestor oameni reflectă o altă poveste.

Filmul All About Eve creează Margo Channing ca o anumită persoană, și Eva Harrington ca un tip. Eva este un fan suflare, cu ochii plini cu sinceritate fals. Ea viermi drum spre cercul lui Margo, devenind secretar ea, atunci dublura ei, apoi rivale ei. Preface umilință și patos este rolul ei cea mai mare, și la început doar o singură persoană vede prin ea: crusta vechi Birdie (Thelma Ritter), Margo femeie garderoba. “Ce poveste!” ea se fixează. “Totul, dar snappin copoi” de la sfârșitul ei din spate. ”

Margo crede poveste de noroc greu și adorare Eva; nici un actor nu are probleme de mult crede alții ar dori să dedice viața lor pentru a le. Bun, dulce Karen, de asemenea, simpatizează cu fata, și aranjează conformitate cu secțiunea Margo în țară un week-end, astfel că Eva poate continua ca dublura ei. Karen este rambursată atunci când Eva încearcă să fure soțul ei dramaturg, după o tentativă anterioară in filme online All About Eve, fără succes să fure logodnicul lui Margo, Bill. El este jucat de Merrill (Davis sot din viata reala), care o transformă departe cu un nemilos-a pus jos: “.. Ceea ce am merge după, doresc să meargă după nu vreau să vină după mine”