Aliens vs Titanic (2017)

Aliens vs Titanic (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jeff Leroy
Actori: Tasha Tacosa, Robert Rhine, Brenton Jones
An: 2017
Gen: SF
IMDB: 2.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Aliens vs Titanic

Oferind doar cele mai bune facilități, spațiul-cruiser “TITAN 1C” este considerat cel mai luxos star liner construit vreodată. Cu toate acestea, o furtună de meteorit brusc se sparge în corpul navei și o formă de viață străină biologică mortală este lăsată liberă pe navă.

Da, nu sunt sigur cum să scriu o recenzie despre ceva atât de rău. Unele filme sunt atât de rele incit, în circumstanțele potrivite, ar putea fi de fapt distractiv sau chiar amuzant, dar nu acest stinker. Aceasta este o ora, 21 de minute si 32 de secunde din cea mai slaba “SciFi sau Comedie” pe care am vazut-o vreodata. Chiar nu știu ce era mai rău, scenariul, actul, povestea, seturile, cinematografia, “efectele speciale”!

Oamenii care au făcut asta trebuie să fumeze furia sau să înghită vaporii de vopsea. Totul despre acest film este un eșec masiv. Indiferent de bugetul pe care îl avea acest lucru, ar fi putut (sau ar fi trebuit) să fie donat pentru caritate. Industria de divertisment pare să fi eșuat în publicul său, în motivul principal al faptului că a fost …. Divertisment, iar acest lucru stabilește un nou nivel scăzut.