Alice T. (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Alice Tarpan din filmul romanesc online Alice T., are, la cei aproape 17 ani ai sai, o adolescenta complicata. Nu e vorba doar de problemele de la scoala, sau ca nu e sigura cu cine a ramas gravida, dar mai ales de faptul ca mama ei adoptiva a aflat de toate astea.

Personajul titular din filmul romanesc online Alice T. este Alice (o foarte buna Andra Guti), o adolescenta cu o relatie dificila cu mama ei adoptiva, Bogdana (o la fel de buna Mihaela Sirbu). Problemele la liceu ale lui Alice si reactiile ei imprevizibile o exaspereaza pe Bogdana, dar toate aceste neplaceri devin insignifiante atunci cand fata lanseaza bomba: este insarcinata si vrea sa pastreze copilul. Reactia Bogdanei, nuantata si de faptul ca aceasta nu a putut avea niciodata copii, si contrareactia lui Alice devin coloana vertebrala a unui lungmetraj ce imbina drama de familie si povestea unei maturizari.

Pe langa calitatile sale evidente, Alice T. trebuie laudat pentru ca acopera o imensa lacuna a cinema-ului romanesc: adolescenta si problemele ei, conflictul intre generatii si comunicarea aparent imposibila intre acestea. Filmul exploreaza cu sensibilitate nu doar dificultatile adolescentei, o varsta aflata mereu intr-un imposibil echilibru intre superficial si definitiv, ci si sarcina ingrata de a fi parintele unui adolescent.


Regia: Radu Muntean
Actori: Andra Guti, Mihaela Sirbu, Cristine Hambaseanu
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: 6.3


Alice T. (2018) Online Subtitrat


Alice T. (2018)
Alice T. (2018) Online Subtitrat in Romana

Alice Tarpan din filmul romanesc online Alice T., are, la cei aproape 17 ani ai sai, o adolescenta complicata. Nu e vorba doar de problemele de la scoala,

Editor's Rating:
4