Alibi.com (2017)

Alibi.com (2017) Film Online Subtitrat


Regia: hilippe Lacheau
Actori: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alibi.com

Echipa din spatele filmelor Babysitting şi Babysitting 2 se întoarce în atenţie cu o nouă comedie ireverenţioasă. Philippe Lacheau, care între timp a devenit unul dintre cele mai prolifice nume ale genului în Franţa, îl interpretează pe Greg, patronul companiei Alibi.com, gata să le ofere clienţilor săi alibiuri inspirate pentru ca aceştia să evadeze din sânul vieţii de familie.

Împreună cu Augustin, asociatul său, și cu Medhi, noul său angajat, aceștia elaborează stratageme și înscenări imbatabile pentru a-și acoperi clienții. Evident, o astfel de ocupaţie este cel mai fertil teren pentru situaţii neprevăzute.

Dar, când Greg o cunoaște pe Flo, o tânără blondă și sexy, dar care urăște bărbații mincinoși, lucrurile încep să se complice. Căci Greg începe relația prin a-i ascunde fetei adevărata natura a activității lui. Când Flo îl duce pe Greg să-l prezinte părinților, acesta are șocul vieții lui. Gérard, tatăl lui Flo, este și el unul din clienții lui…

O comedie franceză care seamănă cu o comedie americană – cu toate glumele animalelor și sexului, petreceri, întâmplări greșite. Si personaje îngrozitoare pe care le poți digera în 90 de minute. Și este dulce! Povestea este despre startupul nou. Care creează alibe pentru oamenii care doresc să mintă altora (se pare că plătitorii de clienți sunt în mare parte înșelați pe soți sau pe iubiți).

Apoi, fondatorul companiei este norocos să întâlnească dragostea vieții sale și, dintr-o dată, unificarea muncii și afacerilor private devine cu adevărat dificilă. Aceasta este o comedie în masă rapidă, astfel încât actorii să fie mai adecvați decât mari. În mod surprinzător, performanța cea mai bună și mai nuanțată vine de la Élodie Fontan. Care ar trebui să fie doar o fată drăguță într-un rol de sprijin.