Aliatul – Allied (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Aliatul – Allied (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Zemeckis
Actori: Brad Pitt, Vincent Ebrahim, Xavier De Guillebon, Marion Cotillard
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aliatul – Allied

Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj. Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german. Insă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său. Lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

In anul 1942, un ofiter de informatii canadian pe nume Max Vatan se intalneste cu o luptatoare din Rezistenta Franceza pe nume Marianne Beausejour si face echipa cu ea intr-o misiune contra nazistilor in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Cei doi ajung in cele din urma sa se indragosteasca, iar intrigile incep sa se dezvolte. Cei doi au ca scop principal asasinarea ambasadorului german si pentru a face acest lucru trebuie sa isi procure niste invitatii la petrecerea acestuia, pretinzand ca formeaza un cuplu casatorit. Marianne este bine vazuta de catre germani, asa ca ii este usor sa faca rost de invitatie, insa in ziua cu pricina lucrurile se complica foarte mult si secretele din trecutul celor doi incep sa puna in pericol misiunea si viata lor.