Ali Wong Baby Cobra (2016)

Ali Wong Baby Cobra (2016) Online Subtitrat


Regia: Jay Karas
Actori: Ali Wong
An: 2016
Gen: Comedie, Stand Up Comedy
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ali Wong Baby Cobra

În programul special de stand-up al lui Ali Wong, vom afla despre aventurile ei sexuale, mania acumulării de lucruri, greul drum spre sarcină și coșmarul feminismului.

Este un set grozav că mă bucur că m-am uitat. Ca de obicei, în stand-up comedie, ea sa distrat de moștenirea și etnia ei, totul despre îngrămădirea mamei, fiind un șofer rău, bărbații asiatici fiind sub-apreciați etc. Acest lucru a fost făcut foarte bine.

Dar, spre deosebire de comedia de sex masculin, Ali Wong poate rămâne însărcinată și ea este. Deci, ea a făcut o parte frumoasă din setul despre asta. A existat antifeminismul ironic asupra faptului că nu dorea să muncească și că-și prinse soțul cu o întorsătură frumoasă în cele din urmă. Toate gândurile de sarcină și naștere.

Și este minunat cum intră în “zone controversate” păstrându-l amuzant. Ca și ea, inclusiv avortul spontan în set și să facă o glumă cu ea. A fost foarte bine făcut. Comedie de mare clasă.

Sunt o femeie de 35 de ani și am găsit spectacolul hilar. Mi-a lăsat să vreau să plec cu Ali și poate că ea ar deveni cea mai bună prietenă a mea. Umorul ei este extrem de relativ, bazat pe adevăruri pe care am ales să le uit, altele păstrează liniște. Privind spectacolul pe cont propriu, m-am trezit râs cu voce tare pe canapea mea și m-am întrebat cum ar fi îndrăznit să spună câteva lucruri care ies din gură și dacă soțul și familia ei ar avea dreptul să vadă spectacolul.

Am urmărit, de asemenea, câteva episoade de Fresh Off the Boat – un spectacol pentru care scrie – și ar putea recunoaște caracterul sincer al stilului ei, în ciuda faptului că a acoperit subiecte complet diferite.