Alex Rider (2020)

In serialul Alex Rider (2020) online subtitrat actiunea este declansata atunci cand Alex Rider află că unchiul său, Ian, a fost ucis la datorie, ca spion britanic – și nu într-un accident de mașină cum i s-a spus – totul se schimbă pentru acest adolescent obisnuit. El este abordat de Alan Blunt, șeful unei ramuri secrete a MI6, cunoscuta sub numele de The Department, care dezvăluie că Alex a fost instruit, fara ca el sa realizeze, inca din copilărie, pentru a fi spion.

Presat pentru a ajuta in ancheta decesului unchiului său – și faptul ca se leaga cu asasinarea a doi miliardari – Alex își asumă, cu reticență, o nouă identitate și merge sub acoperire într-un internat izolat, Point Blanc.

Situat mult deasupra liniei de zăpadă din Alpii Francezi, Point Blanc susține că îi va aduce pe drumul cel bun pe acesti adolescenți tulburati, din familii foarte bogate. Însă, pe măsură ce sapă tot mai mult, Alex Rider descoperă că studenții sunt, de fapt, subiectul unui plan tulburător al misteriosului doctor Greif – un plan care ii va pune viata in pericol.

Distribuția completă: Ronke Adekoluejo, Haluk Bilginer, Otto Farrant, Nyasha Hatendi, Vicky McClure.

Alex Rider (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Guy Burt
Actori: Otto Farrant, Ronke Adekoluejo, Brenock O’Connor
An: 2020
Gen: Seriale Online, Actiune, Aventura, Familie
IMDB: 6.5


Alex Rider (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Trailer