Alex & Eve (2015)

Alex & Eve (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Peter Andrikidis
Actori: Richard Brancatisano, Andrea Demetriades, Ryan O’Kane
An: 2015
Genuri: Comedie, Romantice
IMDB: 5.7
Durata: 131 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<1ecccp1bYpY/aae" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Alex & Eve (2015)

https://www.youtube.com/watch?v=kvPkKY3ple8

Sinopsis film Alex & Eve (2015)

In filmul Alex & Eve, Alex un profesor grec ortofox, se indragosteste de Eve o avocata musulmana. Relatia este interzisa de ambele familii iar cei doi sunt intr-o dilema.

Review film Alex & Eve (2015)

Alex (Richard Brancatisano) este un profesor de școală ortodoxă greacă, și Eva (Andrea Demetriades) este avocat musulman libanez; ambii s-au născut în Australia, și care trăiesc în Sydney. Ca o fiică a migranților greco-cipriot mine, suntem învățați că în timp ce putem fi prieteni cu musulmanii, diferențele religioase și politice înseamnă căsătoria este un no-go. Dar, când Alex și Eva se întâlnesc la un bar de Sydney Harbour-side, ambele acolo cu prietenii lor Anglo, se conectează instantaneu. Povestea începe de acolo.

Acest film nu ar trebui să fie respinsă ca un alt Nunta grecesc My Big Fat, lovit din 2002, care a oferit râde mari în detrimentul unei portretizare corecte a provocărilor reale cu care se confruntă copiii migranților. Alex și Eva, menținând în același timp umor pe tot parcursul, nu timid departe de nuanțele sau presiunea, nici nu cedeze să iubească clișeele poveste; de fapt, ea problemele unghiile mai complicate, avem de a face cu fiecare zi. Semi-autobiografic în natură, ea explorează interrasiale și interreligios, datând într-un australian mai larg – sau să spunem “Anglo” – context; bazat pe jocul de succes Lykos “, în primul rând pus în scenă în 2006, scenariul țese inteligent politicii culturale într-o narațiune comică, în timp ce, de asemenea, sub semnul întrebării natura iubirii în toate complexitățile sale.

Cu toate acestea, la un nivel fundamental, acesta este un film de toate australienii se pot referi la. Spre deosebire de multe emisiuni sau filme “etnice”, Lykos nu și-a spus povestea lui cultural în mod izolat de restul Australiei; prin includerea unor personaje din tot felul de fundaluri, el aduce la ecranele de cinema adevărata față a Australiei pentru a spune o poveste plină de speranță a modului în care iubirea – mai degrabă decât violența și ura – ne poate aduce împreună.

A existat un sentiment real al unității în teatru, după screening-ul, place de care nu am mai experimentat după vizionarea unui film australian. Oamenii din jurul valorii de blocat pentru a vorbi. Un grup de femei libaneze a vrut să-l uit din nou; au părut ușurat că viața lor de zi cu zi, atât bune și rele, erau afișate într-un context înălțătoare. Am participat cu părinții mei, și cu toate că ei au râs pe tot parcursul, au existat momente serioase în care filmul a acționat ca o oglindă, validarea propriilor temeri și regrete ca ambii părinți și migranți. Ajunul este libanez, dar am legat personal la relația de dragoste / ură ea are cu familia si cultura ei, precum și dorința de a rupe liber să trăiască propria viață.