Alerta de grad zero – White House Down (2013)

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).

Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

Comparativ cu Olympus Has Fallen pare a fi o copie nereusita, ambele filme sfideaza inteligenta de multe ori , pentru mine unul imi este foarte greu sa cred ca la Casa Alba lucreaza asemenea amatori in ale securitatii, in ambele productii agentii de securitate par a fi recrutati de pe strada mor pe capete , intra in bataia gloantelor cu pieptul in fata , ps: indoctrinare mai mare decat pe vremea lui Ceausescu ….unde esti tu, Jack Bauer sa vezi ce s-a ales din Serviciul Secret american in 2013 !


Regia: Roland Emmerich
Actori: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, James Howard Woods
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.4


White House Down (2013) Online Subtitrat