Alcoholist (2016)

Alcoholist (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Lucas Pavetto
Actori: Bill Moseley, Gabriella Wright, Lloyd Kaufman
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alcoholist

În timp ce Perfect soț, care a fost debutul regizorului Lucas Pavetto, câștigător al “Mario Bava Award” la cel mai bun primul film de la 34th Fantafestival, va intra in camera, regizorul, împreună cu Explorer Entertainment Giorgio Bruno, producător și distribuitor al filmului precedent, au bătut primele fotografii ale Alcoholist, conform thriller scris și regizat de Pavetto, filmat în întregime în SUA.
Alcoholist este povestea lui Daniel.

O idee nebună obsedat alcoolic să-l omoare pe aproapele său. Filmul a cronicile încercările care vor conduce eroul să ia acțiunea extremă. strada lui Daniel se intersectează cu cea a lui Claire, o tânără femeie care ajută alcoolici sa depaseasca dependenta lor. Acesta va fi așa cu Daniel?

Exprimate Bret Roberts si Gabriella Wright, deja protagoniști ai Perfect soț; marele Bill Moseley, care joaca in A nu se deschide ușa 2 și Casa Diavolului; John Robinson, protagonist Elephant de Gus Van Sant și Transformers, împreună cu italianul Tania Bambaci.

“The Alcoholist” stele Bret Roberts (The Night Stalker, Pearl Harbor), Gabriella Wright (The Transporter Legacy, True Blood) și Bill Mosely (Rejects The Devil, The Texas Chainsaw Massacre partea 2). Acesta spune povestea lui Daniel (Roberts), un alcoolic cronic, rupt de pierderea soției și a copilului său și obsedat de răzbunător moartea lor. Sub o identitate falsa, el a luat de ședere în casa de vizavi de om (Moseley), care a luat familia departe într-un accident de mașină luni înainte. Wright joacă un voluntar determinat care vrea să ajute pe Daniel sa depaseasca dependenta de alcool.

Mulți membri ai comunității locale de film s-au înrolat în calitate de actori și a echipajului și vânzătorii locali cu condiția uneltele necesare, de catering si suportul logistic.


Trailer Alcoholist