Albatross (2011)

Albatross (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Niall MacCormick
Actori: Jessica Brown Findlay, Felicity Jones, Sebastian Koch
An: 2011
Gen: Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Albatross

Beth, o tânără adolescentă, se imprietenește cu Emilia, o romancieră aspirantă care tocmai a sosit în oraș. Emilia începe curând o relație cu tatăl lui Beth, situație care amenință să aibă consecințe devastatoare.

Povestea îl urmează pe Emelia, un adolescent rebel, seducător și inteligent, jucat de Brown Findlay. Având o slujbă ca o curățenie la o casă de oaspeți, Emelia se împrietenește cu fiica adolescentă a casei, începe o aventură cu soțul și se uită la soția și mama familiei care locuiește acolo.

Alternând între comedie și drama, filmul are un ton ciudat. Scriitorul Tamzin Rafn sustine ca a fost scris ca o comedie, insa sunt momente foarte ocazionale. Dimpotrivă, dramă este mai captivantă cu o serie de personaje care sunt prinse într-o viață mizerabilă într-o locație frumoasă, dar mortală.

Filmat cu un ochi minunat pentru peisajele de pe coasta uluitoare a insulei Man, de directorul de imagine Jan Jonaeus, narațiunea îi ia pe copii pe plaje, familia în casa de oaspeți și mai ales Emelia și noul prieten Beth. Dar toți acești oameni disparați par a fi limitați și au demisionat la existențele neîndeplinite și dezamăgitoare.