Alarma – Alarmed (2014)


Alarma – Alarmed (2014) film online subtitrat

Regia: Matt Lofgren
Scenariu: Matt Lofgren
Actori: Jennifer Stuckert, Olivia Aaron, Heidi Brigman
Anul: 2014
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana!

Alarma: La început, am un rip-off de Ghost Ship din 2002. Dar, de fapt crezut … nu e. Am fost intrigat pozitiv pentru a vedea acest lucru a fost un film bun și nu groază mai ieftine care continuă manifestă de zi cu zi. Oricât de mult am vrea să strice dracului de acest film Alarma pentru că vreau să încurajeze fanii de groază, care sunt open-minded pentru a viziona acest eu doar nu pot pentru că mi-ar personal urăsc cu cele mai importante ale filmului ruinat. Cele … să zicem … “Ohh nu nu nu nu” momente. Sau “Ohhh ai fi trebuie să glumești. Acest lucru este prea însemna” Kinda momente.

Da, băieți. Avem unele bune ale celor. Povestea este destul de mult la fel de este deja evidențiat, astfel nu se explică faptul că punctul. Acum. Muzica este ceva ce vei observa imediat. Old School și funcționează foarte bine. Se poate lovi unii dintre voi ca un pic ciudat … dar am luat personal mare simpatie pentru el. Nu ma uit la acest lucru pentru a aștepta o capodoperă imens sau ceva de genul The Grudge sau chestii de genul asta. Acest film Alarma… este un fel de groază puteți urmări pe o zi casual. Grin și râde la MEANWHILST fiind speriat într-un mod bun gust. Sa nu sânge și gore adune. Acesta este, desigur, câteva imagini tulburătoare, dar totul în toți. Sa anticiparea pentru ceea ce se întâmplă, care este adevăratul “elementul rău” în acest sens.

Țin minte dacă vrei să dau o lovitură. Eu personal am de gând să-l uit din nou. Bun de film. Altele decât că voi evidenția câteva caracteristici de bază despre acest lucru: caracter frumos likability. (Ai obiceiul place exprimate sau chestii de genul asta pe care eu personal urăsc atunci când se întâmplă. Hotărând este în regulă și am observat că Lofgren “poate neintenționat sau nu” pus accent mare pe fețele aici. Este într-adevăr ajută atunci când au de a se referă la persoane din de film. Ar putea fi doar de mine … dar da.)