Ala micu – Littleman (2006)

Angajați să fure fabulosul diamant Queen din Ala micu – Littleman (2006), un hoț de bijuterii pe nume Calvin Simms (Marlon Wayans) și partenerul lui un pic mai greoi la minte, Percy, ascund diamantul în poșeta Vanessei Edwards (Kerry Washington), dar planurile lor de evadare merg complet aiurea.

Descoperind că soțul Vanessei, Darryl (Shawn Wayans), este obsedat fără speranță de ideea de a deveni tata, Calvin își dă la schimb țoalele pe scutece de unică folosință și pozează în copil abandonat. Suferind o multitudine de umilințe isterice și ieșiri revoltătoare cu familia, Calvin încearcă disperat să recupereze piatra prețioasă înainte să rămână fără acoperire și înainte ca Darryl și Vanessa să îl vadă la adevărata lui dimensiune.

Ripping acest film Littleman online subtitrat în afară este ca și cum trageți pește într-un butoi. E prea ușor. Așa că mă voi provoca să recunosc aspectele pozitive ale micului om. În primul rând, sunt impresionat de efectele speciale. Chiar arăta că capul lui Marlon Wayans era atașat corpului unei mici persoane. Niciodată nu m-am îndoit de asta.


Regia: Keenen Ivory Wayans
Actori: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Kerry Washington
An: 2006
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 4.3


Ala micu – Littleman (2006) Online Subtitrat