Al saptelea semn – The Seventh Sign (1988)

Al saptelea semn – The Seventh Sign (1988) Film Online Subtitrat in Romana


Prezicatorii din filmul Al saptelea semn – The Seventh Sign online subtitrat, spuneau ca venirea Apocalipsei va fi anuntata de sapte semne Dumnezeiesti. Peste tot in lume au aparut cele 6 semne, iar sfarsitul este aproape: pe un rau din Nicaragua curge sange, un sat din desert este acoperit complet de gheata si o eclipsa neasteptata intuneca soarele si inroseste luna.

O singura femeie poate impiedica cel de-al saptelea semn. Demi Moore este Abby Quinn, o tanara femeie care descopera ca ea si copilul ei nenascut inca joaca un rol infricosator in lantul evenimentelor care anunta inceputul sfarsitului lumii. Abby si sotul ei ii inchiriaza apartamentul unui calator misterios pe nume David.

Prinsa fara voie in vartejul unor experiente metafizice violente, Abby din filmul Al saptelea semn – The Seventh Sign online subtitrat, isi da seama ca David pune in practica profetiile “Zilei de Apoi”, iar ea a fost aleasa ca instrument al celui de-al saptelea semn. Va putea o singura femeie sa se opuna maniei ceresti si sa decida viitorul omenirii?


Regia: Carl Schultz
Actori: Demi Moore, Michael Biehn, Jürgen Prochnow
An: 1988
Gen: Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare