Akira (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Filmul indian Akira online subtitrat este un thriller de acțiune captivant despre o colegiu fată Akira, care a crescut cu idealurile de a fi dependente de sine. Viața ei se află în afara controlului când se implică involuntar într-o crimă care implică patru ofițeri de poliție corupți.

Akira înseamnă “Forța Grațioasă” în sanscrită. Filmul începe cu o serie de întâlniri palpitante și apoi complotul este inversat pentru a relua. Akira jucata de Sonakshi Sinha învață arte marțiale după ce tatăl ei, jucat de Atul Kulkarni, întâlnește nevoia ca ea să o învețe. Ea, care rămâne tăcută, se mută tot timpul la Mumbai împreună cu mama ei și locuiește într-o cămin. Există câteva secvențe de acțiune care sunt corecte foarte bine. De fiecare dată când o secvență de acțiune se află pe ecranul mare pe care îl bucurați.

Raneul ACP din Mumbai, jucat de Anurag Kashyap împreună cu ofițerii săi corupți, manipulează o scenă a crimei pentru o sumă plăcută de bani. Anurag Kashyap este distractiv doar în scenele restricționate, care conduc de multe ori la plictiseală. În timp ce prima jumătate este imprevizibilă și distractivă, a doua jumătate este plictisitoare și, de asemenea, piesa de povestire repetitivă, împreună cu un climat foarte mare dezamăgit este evitabilă. Cum se implică ea în asta? Va fi capabilă să se dovedească nevinovată?


Regia: A.R. Murugadoss
Actori: Sonakshi Sinha, Anurag Kashyap, Konkona Sen Sharma
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller, Indiene
IMDB: 5.9


Akira (2016) Online Subtitrat


Trailer Akira (2016)