Agent provoKkKator – BlacKkKlansman (2018)

John David Washington si Adam Driver joaca rolurile a doi ofiteri de politie in filmul Agent provoKkKator – BlacKkKlansman online subtitrat, care se infiltreaza in Ku Klux Klan, pentru a impiedica organizatia sa preia controlul asupra orasului Colorado.

Agent provoKkKator – BlacKkKlansman online subtitrat a fost recompensat cu Marele Premiu al Juriului si cu o mentiune speciala a Juriului ecumenic; la Cannes 2018. Spike Lee a fost nominalizat de doua ori la Oscar si a primit un trofeu onorific in 2016. Din palmaresul sau mai fac parte un trofeu onorific BAFTA si unul Cesar; doua premii Emmy si o mentiune speciala primita la Berlinala 1997 pentru „Get on the Bus”.

Spike Lee a creat o cariera aproape inconfundabil de inegal in filme, dar nu au fost niciodata indoieli ca este unul dintre cei mai talentati producatori americani din generatia sa. Si daca ati uitat acest lucru, acum va puteti aminti uitandu-va de uimitorul Agent provoKkKator – BlacKkKlansman online subtitrat, care a castigat Marele Premiu la Cannes in luna mai.

BlacKkKlansman spune povestea adevarata a unui ofiter de politie afro-american, care in anii ’70 sa infiltrat in KKK, dar cu siguranta nu este ceea ce inseamna filmul. Lee se ocupa de subiectele fierbinti ale rasismului, de politia care ucide negrii americani si de suprematia alba pentru a crea o brosura coplesitoare despre identitatea americana.


Regia: Spike Lee
Actori: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier
An: 2018
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.5


BlacKkKlansman (2018) Online Subtitrat


Trailer