Against the Wild 2 (2016)

Against the Wild 2 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Boddington
Actori: Jeri Ryan, John Paul Ruttan, Ella Ballentine
Anul: 2016
Gen: Aventura
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!


Trailer Against the Wild 2 (2016)

https://www.youtube.com/watch?v=AeUCowJ01FE

Review film Against the Wild 2 (2016)

“Împotriva Wild 2: supraviețui Serengeti” este un film teribil, simbolizeaza talentele de doi copii, să nu mai vorbim de un câine plin de resurse! Ella Ballentine joacă tânăr Emma Croft, iar John Paul Ruttan joacă fratele ei mai mic Ryan, și ei sunt atât bune în rolurile lor. Ele sunt setate pentru a merge un plan de aprovizionare cu un pilot pe nume Roger Kruger (L.J. Urbani), împreună cu un câine, un Malamutul de Alaska, numit Chinook, atunci când ceva neașteptat se întâmplă cu avionul și se lovesc.

Copiii sunt agitate în sus, dar bine, dar pilotul, Kruger, este grav rănit și are nevoie de îngrijiri medicale. Copiii grija de el tot ce pot, rănile și bandajarea dându-i apă, dar în cele din urmă Ryan decide că nu pot fi departe de mina se îndreptau spre (pentru a furniza provizii) și el și Emma ia off pentru a găsi ajutor, împreună cu Chinook. Ei nu știu că ei sunt într-o aventură care include unele momente frumoase, cum ar fi alimentarea unei girafe dintr-un copac, dar, de asemenea, o serie de incidente terifiante, inclusiv lupta de pe un leu cu torțe pe timp de noapte și de a evita o busculadă zebră, căldură, și o lipsă de apă, pentru a numi doar câteva.

Părinții lor, Jennifer și Paul (Ryan Jeri și Ashley Dowds), solicita ajutorul colonelului Ibori (Hlomla Dandala), în căutarea lor pentru locul accidentului și a copiilor lor. Când ei învață și-a salvat local, membru al unui trib pilot, dar copiii sunt de găsit nicăieri, neliniștea lor se montează ca abia le menține în viață speranța de a găsi copiii lor, care se luptă nu numai de căldură teribilă, ci o serie de creaturi. Aceasta aventura este frumos prezentat, iar noi suntem mai mult decât fericiți să atribuie filmul Dove nostru “Family-Aprobat” Seal. Daca iti place o poveste bună și animale, acesta este filmul pentru tine!