Against the Clock (2019)

Dupa ce un nou recrut CIA, Kelley Chandler din filmul Against the Clock online subtitrat, a fost grav ranit in timpul unei misiuni, supravietuind doar cu ajutorul aparatelor, sotia lui Tess, fosta agenta CIA, este hotarata sa afle ce s-a intamplat cu sotul ei, un adevar pe care directorul CIA vrea sa il ascunda cu orice pret. Pentru a deslusi misterul accidentului, Tess porneste pe cont propriu intr-o misiune secreta.

Iar pe masura ce detaliile ultimei misiuni ale lui Kelley sunt dezvaluite, aratand ca accidentul sau a fost un complot, femeia risca totul pentru a-si tine sotul in afara pericolului, chiar daca acest lucru aduce cu sine consecinte periculoase. Oare cat de departe va merge Tess pentru adevar?

Against the Clock (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Mark Polish
Actori: Dianna Agron, Andy Garcia, Bar Paly
An: 2019
Gen: Thriller
IMDB: 2.8


Against the Clock (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Against the Clock (2019)

Deci, iată o dilemă pentru dvs., spectatori: ați prefera un film bland, dar funcțional sau un dezastru, dar inventiv? Primul este mult mai urmărit, cu siguranță, și își va oferi în mod competent divertismentul în tavanul scăzut, dar probabil veți uita și el de îndată ce se va termina. Ultimul ar putea să nu funcționeze, dar cel puțin a încercat să facă ceva diferit și ar putea reuși să rămână cu tine puțin după ce se va termina.

În cazul în care nu ați ghicit deja din Against the Clock, este împotriva celui din urmă. Este o mizerie dintr-un film, unul cu editare constantă, un complot care este aproape de neînțeles în forma sa actuală și unele dintre cele mai emoționate actorii pe care le vei vedea tot anul, dar uneori va face ceva care te face să apreciezi ce înseamnă încerca. Acest lucru nu face ca produsul finit să fie mai ușor sau mai ușor de digerat, dar vă dă un respect pentru cei care au făcut-o. Cel puțin au încercat.

Pentru a răspunde la dilema mea de mai devreme, cred că depinde de public. Criticii și specialiștii de film urmăresc atât de multe filme pe parcursul anului, încât aceștia sunt semnificativi diferiți care tind să iasă în evidență, indiferent de calitate și sunt preferabili. Dar pentru cel mai bun Against the Clock, opțiunea mai sigură, mai blanderă este ceea ce vor să meargă. “Dați-mi voie să văd [actorul] complotul rău al celuilalt [al altui actor] și mă voi întoarce acasă fericit”, deoarece nu văd că totul se desfășoară în același mod de zeci de ori pe parcursul unui an.

Dacă toate astea sună ca un pic de împiedicare înainte de a ajunge la “Împotriva ceasului”, bine, felicitări pentru tine, inteligentă, pentru tine. Filmul este o mizerie, una fără tonă de conținut pentru a vorbi dincolo de cuvintele “aproape nimic nu funcționează”.

Este vorba despre guvernul din Against the Clock care încearcă să extragă informații din mintea unui agent CIA, Kelley și regizat), care este rănit în timpul unei misiuni și se află într-o comă. Soția lui, Tess (Dianna Agron), vrea să îi împiedice să extragă informațiile, știind că metodele pe care le vor folosi îl vor ucide – chiar dacă e deja mort și are șanse slabe să iasă din comă.