Afterburn/Aftershock (2017)

Afterburn / Aftershock de la Sylvia Day lansează pe 3 noiembrie pe Passionflix și nu ne putem aștepta!

De ani de zile, am dorit personajele zilei Sylvia să facă debutul pe ecran. Întotdeauna am sperat că va fi seria Crossfire, dar, din păcate, nu a funcționat până acum. DAR, nu să disperați. Passionflix este pentru salvare!

Sylvia Day furnizează fanilor conținut social și de e-mail, construind hype-ul, de la turnarea personajelor la fotografiile din spatele scenei, la editarea clipurilor și apoi la remorcă.

Nici o idee despre cum va reuși acest lucru să traducă pe ecran, dar vom lăsa asta până la zeii makerului filmului. Cărțile lui Sylvia Day sunt renumite pentru căldura lor, emoțională și intensă – am vorbit despre scenele de dragoste HOT. Ea excelează la scrierea atât a arsurii lente cât și a celor fierbinți și grele, iar romanul Afterburn / Aftershock nu a făcut excepție. Remorca ne-a dat niște teasere bune. Suntem optimiști că Jax și Gia vor rupe foile pe ecran pentru noi.

Jackson Rutledge (altfel cunoscut sub numele de Jax – există ceva atât de sexy în legătură cu faptul că X în porecla lui * sizzle *), este un personaj mai mare decât viața. Moștenitorul unei familii politice a cărei tată o visează într-o zi în Oval Office, Jax este profesional nemilos. Și … priceperea sexuală personificată. Citat preferat, posibil în toate cărțile din Sylvia Day, este cel în care întâlnim pentru prima dată Jax. Când se plimba mai întâi la Gia și “împachetează căldura între acele picioare lungi și puternice”.


Regia: Tosca Musk
Actori: Greg Berney, Donny Boaz, Andrea Bordeaux
An: 2017
Gen: Romantice
IMDB: 5.7


Afterburn/Aftershock (2017) Online