After We Collided (2020)

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) din filmul After We Collided (2020) online subtitrat parcurg urmările despărțirii lor. În timp ce Hardin cade pradă unor obiceiuri proaste, Tessa, înarmată cu o nouă încredere de sine, primește stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odată sosită la Vance, ea este remarcată de colegul său, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui să fie.

Dylan e inteligent, amuzant, chipeș și responsabil; cu toate acestea, Tessa nu și-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, până la urmă, iubirea vieții ei. Chiar și cu toate neînțelegerile și greutățile lor, Tessa nu poatenega atracția pe care o resimte față de Hardin.

Și-ar dori să poată scăpa de obsesia lui, dar… nu este chiar atât de ușor. Vor trece in filmul After We Collided (2020) prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire ca ei să nu fie împreună.


Titlu Romania: După ce ne-am certat; După ce ne-am întâlnit 2
Alt titlu: After 2
Regia: Roger Kumble
Actori: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber, Louise Lombard
An: 2020
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.3


After We Collided (2020) Online Subtitrat


Trailer