After the Storm (2016)

After the Storm (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Hirokazu Koreeda
Actori: Hiroshi Abe, Yôko Maki, Satomi Kobayashi
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis After the Storm

După The Storm este un film absolut strălucitor, deoarece se ocupă de încercările și necazurile unui părinte și de un ratat perceput în fața unor circumstanțe de viață dificile. Hiroshi Abe joacă rolul lui Shinoda Ryota. Un detectiv care a fost rupt financiar, divorțat și trăind în iluzia gloriei sale trecute ca autor al premiului.

El se străduiește să se întâlnească și, de multe ori, recurge la jocurile de noroc, furtul și contractele de împrumut. Care implică extorcarea pentru a se susține și a plăti sprijinul copilului pentru singurul său fiu, Shingo.

O altă performanță uimitoare pe care o căutați este mama lui Ryota, Yoshiko, interpretată de Kirin Kiki. Este absolut unghiile rolului unei singure bunici regretați, regretabilă, adesea trăind în împrejurările nefericite ale trecutului și dând vina pe soțul ei târziu pentru modul în care fiul ei sa dovedit. Ea oferă cele mai multe momente comice în film, deoarece tendința ei de a fi suprasolicitată și ieftină uneori. Vă va face să vă chicoteli în cel mai puțin.

Ea pare, de asemenea, obsedat și a demisionat la ideea că ea va muri singură, de aceea continuă să îi ceară fiului. Si fiicei sale să își păstreze compania cât mai mult posibil. Mai presus de toate, ea are, de asemenea. Speranța slabă că fiul ei poate fi reunit cu fosta sa soție și încearcă să-i facă să doarmă împreună în timpul unei nopți de furtună.

În general, tema “După furtună” se ocupă de circumstanțele actuale, în fața visurilor nerealizate și a speranțelor sparte. Această temă este puternică în personajele lui Ryota și Yoshiko.