After the Ball (2015)


After the Ball (2015) film online subtitrat

Regia: Sean Garrity
Scenariu: Jason Sherman, Kate Melville
Actori: Portia Doubleday, Marc-André Grondin, Chris Noth
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.9

Ca spumos, ușor și imaterial ca un balon de săpun, Teen comedie Sean Garrity lui “After the Ball” lipește elemente împreună fara stapan de “The Devil Wears Prada”, “Cenușăreasa” și “doamna Doubtfire “cu un anumit haphazardness ceea ce-naiba-care ar fi putut fi duios, dacă nu au fost atât de obositoare. In rolurile principale Portia Doubleday ca fiica unui lord modei care merge sub acoperire ca un designer de sex masculin pentru a contracara mama vitrega ei rău și surori vitrege, această farsă prin cablu de calitate de bază este la fel de inofensiv, deoarece este greu de memorat, și ar trebui să ofere tinerilor un mod perfect acceptabil pentru a trece timp pe VOD.

Introdus la absolvire de design-școală, Kate Kassell (Doubleday) este singura fiica a puternic Montreal moda magnat Lee Kassell (Chris Noth), a carui companie omonim a scăzut recent pe vremuri grele, de pe modele populare bate, mai degrabă decât crearea lor. Imposibil să aterizeze o poziție pe cont propriu de merit datorită reputație proastă familiei sale, After the Ball, Kate preia oferta tatălui ei de un loc de muncă cu afaceri de familie, chiar dacă cei doi au devenit înstrăinat în ultimii ani.

Au fost “After the Ball” o afacere mai grave, contradicții esențiale eroina sa ar putea dovedi distrag atenția. Pentru unul, chiar dacă ea a descris ca un geniu de design devenire care a crescut inconjurat de haute couture, Kate apare la locul de muncă purtând salopete neîngrijit și poate schimba cu greu propriile haine – cu atât mai puțin a deschide o ușă, sau plimbare pe o pasarelă liber – fără suferă un fel de pratfall. (Aceste glumele făcute numai în sens “Prada”, deoarece protagonistul a fost atât de deschis neinteresat în mod.) Dar, mai important, este greu să-și exprime mostenitoarea nepotistically recrutat la un imperiu de moda ca un underdog.

Pentru a rezolva această problemă, introduceți mama vitrega Elise lui Kate (Lauren Holly), care a luat pentru a conduce compania Kassell în timpul absențelor frecvente tatălui lui Kate. Plin de resentimente față de eroina noastră pentru nici un motiv a explicat, Elise conspiră cu propriile fiice de a conduce vehicule Kate din companie, pe care o fac în cele din urmă de încadrare Kate pentru scurgeri modele pentru a Kassell lui sniveling rival (Colin Mochrie).