After.Life (2009)

After.Life (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
Actori: Chandler Canterbury, Sam Kressner, Doan Ly, Jack Rovello, Liam Neeson
Anul: 2009
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 104 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis After.Life

După un teribil accident de mașină, Anna (Christina Ricci) se trezește și realizează că trupul ei este pregătit pentru înmormântare de către directorul Eliot Diacon (Liam Neeson). Confuză și îngrozită, cu toate că se simte în viață, Anna află de la director că a murit. Eliot o convinge că are capacitatea de a comunica cu morții, fiind singurul care o poate ajuta. Prinsă în interiorul casei de pompe funebre, Anna este forțată să accepte propria moarte. Iubitul ei, ei Paul (Justin Long), suspectează că Eliot nu este ceea ce pretinde.

Daca doriti sa descifrati mesajul regizorului,fiti atenti la detalii.Politistul ofera codul scenariului,marturisind ca exista un ser injectabil (si aici da si numele medicamentului) care paralizeaza nervii persoanei , lasand-o in stare comatoasa,inconstienta.Mai tarziu apare si scena care activeaza acest cod – inainte de inmormantare,Deacon o injecteaza cu seringa atasata de serul respectiv,avand eticheta cu numele drogului paralizant.Asta ca sa fiti siguri despre ceea ce oricum se subantelegea din fiecare detaliu al filmului,acela ca fata era cat se poate de vie.-ca si toti cei pozati de Deacon.

Sa poti fi convins ca esti mort de catre un psihopat antrepenor de pompe funebre ,ca sufletul tau e “prins inca intre lumi”si pentru a merge mai departe e necesar a fi inmormantat iar tu sa participi benevol la pregatirea propriului trup pentru funeralii e infiorator.Un thriller fascinant!