Afaceri neterminate – Until Death (2007)

Afaceri neterminate – Until Death (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Simon Fellows
Actori: Jean-Claude Van Damme, Stephen Rea, Selina Giles
Anul: 2007
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 101 minute
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Afaceri neterminate – Until Death

In Until death, cel mai recent film al sau, Jean-Claude Van Damme interpreteaza rolul lui Anthony Stowe, un locotenent care lucreaza la sectia de narcotice. Dependent el insusi de heroina si a carui atitudine i-a atras ura colegilor de department. Dar si a sotiei sale, care e pe punctul de a-l parasi. Gabriel Callaghan (Stephen Rea), fostul sau partener. Care se pregateste sa devina noul lider al retelei de crima organizata, trimite o echipa de asasini pentru a-l inlatura pe Anthony.

Impuscat in cap, acesta cade intr-o coma profunda, din care nu se trezeste decat cateva luni mai tarziu. Insa in momentul cand locotenentul Stowe isi revine, devine o cu totul alta persoana. Caci singurul gand care il obsedeaza pe Antony este acela de a incheia afacerile neterminate cu fostul sau partener, de a deveni o persoana mai onesta si un sot mai bun.

New Orleans, narcotice detectivul Anthony Stowe (Jean-Claude Van Damme) este un dependent de heroină, care se clatină pe marginea uitării, și el nu-i pasă. In acest moment, el încearcă să aducă în jos fostul său partener Gabriel Callahan (Stephen Rea), care a devenit un lord al drogurilor in filme online Until Death. Callahan încearcă să, și reușind încet la, preluând lumea interlopa din New Orleans.