Afaceri infernale 2 – Infernal Affairs 2 (2003)

Afaceri infernale 2 – Infernal Affairs 2 (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Wai-Keung Lau, Alan Mak
Actori: dison Chen, Shawn Yue, Anthony Chau-Sang Wong
An: 2003
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Afaceri infernale 2 – Infernal Affairs 2

Asasinarea lui Kwun, regele Triadei, a dezlantuit o lupta pentru putere. Intre timp, politia e intr-o alerta de cel mai inalt grad. O baie de sange e iminenta.

În anul 1991, inspectorul de poliţie din Hong Kong, Wong Chi-shing (Anthony Wong), se întâlneşte cu informatorul său, Hon Sam (Eric Tsang), în timp ce Lau Kin-ming (Edison Chen), viitoarea cârtiţă a lui Hon din intermediul Departamentului de Poliţie al Hong Kong-ului, îl ucide pe şeful triadei, Ngai Kwun. Lau este mai apoi întâmpinat de soţia lui Hon, Mary (Carina Lau), care îl întreabă dacă are vreo reţinere cu privire la misiunea pe care o desfăşoară pentru Hon.

Oferindu-i banii, Mary îl sfătuieşte pe Lau să nu se facă prea vizibil. De asemenea, Mary îi mărturiseşte că ea a fost cea care a odronat uciderea lui Ngai, admiţând faptul că Hon nu are habar despre această intruziune a ei şi îi cere lui Lau să nu scoată niciun cuvânt despre asta. Mary vrea ca Hon să-l înlocuiască pe Ngai la conducerea triadei. Între timp, instructorii de la Academia de Poliţie descoperă că Chan Wing-yan (Shawn Yue), un cadet promiţător, dar tulburat, este fratele vitreg al moştenitorului lui Ngai Kwun, Ngai Wing-hau (Francis Ng).

Din acest motiv, el este imediat dat afară din cadrul poliţiei. Chan este apoi abordat de Wong care îl întreabă de ce îşi doreşte să devină poliţist; Chan îi spune că „vreau să fiu un tip bun”. Imediat, Wong decide să-l ia pe Chan sub aripa sa şi să-l facă ofiţer sub acoperire, trimiţându-l în puşcărie pentru a se apropia de unul dintre oamenii lui Hon, „Crazy” Keung (Chapman To). Între timp, Ngai Wing-hau preia locul lăsat liber de moartea tatălui său şi devine şeful triadei.


Trailer Afaceri infernale 2 – Infernal Affairs 2