Aeroplan 2 – Airplane 2 (1982)

Aeroplan 2 – Airplane 2 (1982) Film Online Subtitrat


Regia: Ken Finkleman
Actori: Robert Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges
An: 1982
Gen: Comedie, SF
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aeroplan 2 – Airplane 2

La bordul avionului se aflã un nebun înfãsurat în dinamitã, prima rachetã trimisã pe lunã este pe cale sã se autodistrugã, motoarele nu functioneazã, si, ce e cel mai rãu, echipajul de zbor descoperã cã au rãmas fãrã cafea! Este nebunia totalã din Avionul buclucas!, declansatã din nou de Robert Hay si Julie Hagerty, care au rãmas complet fãrã ozon pentru a recrea amuzantele roluri originale.

Din echipajul trãznitilor fac parte Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr si multi altii. Oare va reusi Hays sã salveze încã o datã ziua, de data aceasta fãrã cofeinã? Puneti-vã centurile de sigurantã si pregãtiti-vã pentru un zbor pe care nu-l veti uita niciodatã.

Desi la inceput am avut sperante mari, filmul parand sa promita o continuare galactica a celebrului Airplane. Din pacate dupa doar cateva minute lucrurile s-au clarificat si puteam deja prezice, fara nici un risc. Ca voi asista la un remake al primului film doar ca ceva mai slab. Senzatia aceasta venea probabil din faptul ca cele mai multe gag-uri. Sau replici ce se doresc creatoare de buna dispozitie sunt preluate din filmul precedent.

Lucrul cel mai ciudat este ca la aceasta pelicula a lucrat o cu totul alta echipa fata de cea din prima parte si totusi se simte si se percepe ca o copie a aceleia. Presupun ca noul team in frunte cu regizorul Ken Finkleman nu vizionasera vechiul film pana la momentul cand inca realizau sequel-ul, ca altfel nu-mi explic plagiatul. Ei probabil aveau impresia ca vin cu noutati,… cine stie?