Aeon Flux (2005)

Aeon Flux (2005) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF
Scenariu: Phil Hay, Matt Manfredi
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Karyn Kusama
Actori: Charlize Theron, Frances McDormand, Sophie Okonedo

Îmi amintesc vag “Aeon Flux” filme de animație de scurt care a fost difuzat pe M-TV la mijlocul anilor 90. Îmi aduc aminte că Aeon a fost un agent “amoral”, lucru numai pentru ea, care a trimis in mod curent sute de soldați inamici, de unul singur, înainte de a muri. (Ea a murit la sfârșitul fiecărui episod.) Ea a fost, de asemenea, în dragoste cu un dictator nemilos pe nume Trevor. Caricaturile au fost excesiv de violente și Aeon a fost îmbrăcată foarte sumar, cu robie și lesbianismul, de asemenea, aruncat în amestec.

Când am văzut prima dată trailer pentru filmul “Aeon Flux”, se parea mult diferit de desene animate ultra-violent, sexual explicit mi-am amintit. Pentru inceput, costum Aeon acoperă întregul corp (aproape), și ea este jucat de Oscar-castigator Charlize Theron. Secvențele de acțiune, de asemenea, sa uitat bine făcut, omagiere a rapid-paced acrobatii, supraumane de desene animate.

Online zvon-moara a avut o zi de teren cu “Aeon Flux”: nu a fost adevărat la seria originala, Theron doar făcut-o pentru bani, ea a ales pentru a efectua propriile cascadorii, care au condus la o accidentare din spate, care a oprit producția pentru o lună, etc. Apoi, Paramount a anuntat ca nu va ecran “Aeon Flux” pentru presă. (Acest lucru înseamnă, de obicei, filmul este un eșec și studio vrea să greblă în cât mai mulți bani posibil peste week-end de deschidere, înainte de a fi distrus de critici.) Ei bine, eu sunt fericit să spun că am găsit filmul să fie o surprinzător de bun aventura sci-fi.